vineri, 14 martie 2014

Produsele de calitate alese inseamna grija fata de tine

Suntem pretentiosi din fire pentru ca nu se merita sa alegem ceva mai ieftin care in final necesita oricum o completare si o noua investitie. Gandesti de moment si crezi ca te va salva ideea de a plati mai putin insa platesit si la propriu si la figurat mai tarziu cand compromisul facut te va face sa iti dai seama ca trebuie sa refaci totul.

Manichiura pentru femei este ca si o rochie bine aleasa; arata bine, te face sa te simti bine si primesti complimente pentru asta. Cand aspectul unghiilor tale nu este unul satisfacator te rusinezi si parca ai dori sa iti ascunzi unghiile. Si nu poti caci mainile sunt mereu la vedere. Suave, delicate si sublime asa cum le sta bine doamnelor si domnisoarelor manichiura trebuie sa fie pe aceeasi pagina cu eleganta de care dau dovada de fiecare data la orice tinuta si la orice moment al zilei. Fara sa pierzi timp la salon saptamana de saptamana manichiura realizata cu geluri, unghiile false sunt o alternativa practica.

Desi aceasta metoda este una populara deja nu se exclud de fiecare data pretentiile. Pentru ca gelurile care se folosesc sa fie de calitate, pentru ca acestea sa reziste atentia se indreapta catre marca, catre producator. Gama de geluri Germania este una mai mult decat satisfacatoare pentru ca tine cont de nevoia de indeplini cerintele de aspect si nu numai. Rezistenta lor este punctul forte si nu singurul.

De la gelurile de baza pana la cele de cover sau de constructie in functie de ceea ce ai nevoie se face si alegerea. Dar sa nu uitam ca mereu se poate mai bine astfel ca aspectul unghiei naturale poate fi imbunatatit. Spre exemplu gelurile de make up din Germania sunt cele care aduc un stil inovator in egala masura cu grija fata de tratamentul corespunzator unghiilor. Pe langa faptul ca vor ascunde imperfectiunile patului unghiei acestea au culori diferite. Ca un doi in unu de care ai parte caci in functie de lumina ce le atinge suav acestea isi schimba nuanta. Daca la temperaturi reci sunt de un nude delicat la caldura se vor transforma in rosu deschis.

Gelurile de finish sunt si ele importante caci fiind un stagiu final de retus al manichiurii acestea ofera stralucire si un plus de siguranta ca manichiura va rezista mai mult timp. Mai mult decat atat aceste geluri de asemenea din Germania vor preveni ingalbenirea unghiei naturale- se intampla de multe ori ca pigmentul puternic al ojei sa patrunda in unghie si la fiecare stergere de oja sa ramai cu unghiile patate si total inestetice.

Fie si gelurile de baza pe care le alegi importanta tipului este ceea ce se va demonstra ulterior cand manichiura va rezista sau nu. Nevoia ca indiferent de acitivitate unghiile sa reziste este scopul numarul unu pentru fiecare femeie. Si active din fire sunt motive sa se ingrijoreze ca se pot rupe. Nu insa cand gelurile din Germania se vor alege, geluri ce tin cont atat de partea de tratament pentru unghii cat si de partea estetica. Calitate si satisfactie vizuala!

1 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.