luni, 24 martie 2014

Omul cu pasiune

Un barbat care se incapataneaza sa isi urmeze programul de fotbal chiar daca asta inseamna sa isi lase iubita sau sotia singura casa nu este egoist ci un om pasionat. Un barbat care este dispus sa renunte la orice pentru placerea sa de timp liber este un om pasionat care isi urmeaza drumul spre perfectiune. Fotbal, pescuit sau intretinerea masinilor barbatii au vaste preocupari- in ciuda reprezentantelor sexului feminin ce se simt date la o parte.

Un om cu pasiune stie ca nu este de ajuns sa iti dedici numai timp pentru hobby. Ai  nevoie si de o investitie caci ce ar fi sa mergi la fotbal fara papuci speciali? Pe principiul fara ustensile nu se poate un pescar nu se numeste pescar adevarat fara a fi un client fidel unui magazin pescuit online. De ce online? Pentru ca e mai usor. Si asa iti petreci timp si iti fragmentezi programul pentru multe alte activitati pe care le poti avea. Si asa pierzi timp cu toata programarea unei sesiuni de pescuit cat sa mai colinzi timp pentru a cumpara toate cele necesare. Desi, un pescar trebuie sa aiba rabdare, una din calitatile ce il recomanda.

Cand intri pe un magazin de pescuit online dai de o lume care parca iti apartine. Ca un copil care intra intr-o lume a jocurilor iti vei dori sa incerci de toate. Dar incepi cu esentialul pentru a putea sa te bucuri de o astfel de...terapie. Acele momente cand stai cu undita intinsa, cand soarele te alinta bland si tu astepti cuminte sa se concretizeze si incercarile tale; momentele acelea cand linistea apei te relaxeaza, cand gandurile iti sunt departe si ai parte de clipe pentru tine. Sunt greu de descris si greu de refuzat insa nimic nu este la fel cand nu ai o undita de generatie moderna. Si parca si un cort ar merge pentru tot timpul cat nu te vei putea desprinde de o astfel de lume. Sa stai la adapost cand vremea pare ca nu e cea mai prietenoasa sau cand soarele te arde deja de cateva zile la rand. Si daca te numesti acel om cu pasiune nu ai cum sa nu iti cumperi si cutii speciale in care sa iti pui la carte toate ustensilele.

Poate ca altii nu te vor intelege; de ce ai nevoie de monturi, naluci, kituri, pana si imbracaminte speciala? Dar un om cu pasiune va raspunde scurt si la obiect: asta face o mare placere, pe sufletul sau, acestea sunt momentele in care rutina dispare si nimic nu se compara cu mandria de a veni cu o captura greu de uitat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.