joi, 20 martie 2014

Job-ul de vis

Nu suntem niciodata multumiti. Cand credem ca am ajuns acolo unde ne doream avem alte vise si ne dorim altceva. Oricum se poate si mai bine. Si cum totul se rezuma la bani, cum totul tine de sursa de venit job-ul pe care il avem este tinta catre a ne depasi conditia sociala. Job-ul de vis cum l-ai descrie? Cu doua concedii pe an timp de 6 luni fiecare? Chiar exista un astfel de job.

Pentru a calatori in varii locuri si a te caza la cele mai luxoase hoteluri ar trebui sa faci o nebunie. Poate ultima dorinta din viata si tot nu ti-ai permite acest rasfat. Exista insa un job care iti ofera toate acestea. De vis! Totul tine un an deci trebuie doar sa fii dispus sa iti petreci acest timp departe de lumea ta.

Pentru ca totul sa fie de o complexitate ce parca nu o crezi ca fiind realitate afla ca job-ul de vis pentru a fi calator timp de un an permite sa ai si insotitor. Oferita de Luxury Travel Intelligence impreuna cu site-ul VeryFirstTo.com cerintele impuse pentru aceasta calatorie tin de o oarecare experienta in ceea ce priveste turismul, divertismentul si nu numai caci se includ degustari de vin si mancare. Practic se testeaza tot ceea ce inseamna o calatorie, de la destinatia in sine si pana la optiunile de cazare, cu masa, oferte de distractie si locuri de vizitat.

Cu o valoare de aproximativ un milion de dolari vacanta te-ar costa nu mai putin de 126.000 de lire sterline pentru o saptamana la Velaa Private Island sau 37.500 de lire sterline pentru o noapte pe Insula Necker. Imagineaza-ti cat inseamna o calatorie in jurul lumii in astfel de locatii. Norocosul ales va avea cel mai probabil misiunea de a tien un jurnal, poate chiar video, de a testa tot ce se poate pentru a putea "raporta" mai departe. Acestea fiind spuse doar norocul sta intre tine si job-ul de vis. Pacat ca dintr-o astfel de "meserie" nu se iese la pensie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.