joi, 27 februarie 2014

Preocuparea mamicilor este copilul, dar si garderoba

Orice mamica implinita stie ca viata copilului sau depinde de ele, de la sanatate si pana la fiecare zi, stare si emotie. Insa nici garderoba nu este de evitat. Din motive practice se naste si pasiunea pentru shopping pentru ca hainele sunt si ele o modalitate de a exprima stilul, starile de asemenea. Poate o si mai mare grija o manifesta o mamica pentru garderoba copilului decat pentru a sa.

Categoria de haine bebelusi este vasta si pentru faptul ca cei mici cresc foarte repede. O haina ce o va purta o data intr-o luna nici nu mai este pe masura corecta. Exista o nevoie constanta de hainute. Si daca asta se cere cel putin sa fie pe masura asteptarilor, cu un design aparte, cu un stil deosebit. De ce sa faci ca altii sau sa nu faci amintiri pentru tine, copilul tau si intreaga familie cu hainute speciale, care sa merite investitia? Chiar si un simplu body se poate transforma intr-o hainuta ce starneste amuzamentul. Pana la urma tot ceea ce este pretios merita o atentie deosebita.

Mai mult decat atat, suntem prea saraci sa alegem haine ieftine. Pentru ca se deterioreaza repede, la prima spalare, pentru ca tesatura se rupe, pentru ca sunt sintetice, pot provoca stari de transpiratie ce pot deregla copilul pe viitor de ce nu astfel de haine sunt de evitat. Nu merita sa te avanti sa cumperi haine ce le vei inlocui cu siguranta dupa doar cateva purtari. Calitatea te defineste si mai ales cand grija pentru copilul tau inseamna asta hainele nu sunt excluse.

Daca mai pui ca traim vremurile in care abordam stilul modern din ce in ce mai mult hainutele pentru bebelusi nu fac exceptie nici aici. Exista o intreaga industrie pentru asta insa si un avant al publicului pentru a cumpara. Mamicile isi doresc copii cocheti, cu inclinatie pentru fashion ce sa exprime mandria de a fi mamica. Sun dispuse sa faca totul pentru cei mici astfel ca hainele sunt doar o etapa in a demonstra asta. Cum sa nu merite copilul sau ce e mai bun si mai frumos? Desigur, gusturile nu se discuta insa calitatea este edificatoare mereu.

Chiar daca exista un stereotip, o idee preconceputa ca fetitele sunt mai rasfatate din acest punct de vedere baieteii nu sunt mai prejos. Stilul casual este mereu in trend si oricat de mic bebelusul are personalitatea sa exprimata prin ceea ce poarta. Unele funny, altele copilaresti hainutele pentru bebelusi sunt o adevarata provocare si aventura insa ce merita pe deplin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.