joi, 20 februarie 2014

O multime de servicii profesionale

Intotdeauna cand vreti sa construiti o casa, inainte de toate este recomandat daca nu stai pe un teren drept sa-l nivelezi, iar in cele din urma vei avea nevoie sa sapi pentru a-ti face gradina, iar pentru a-ti face aceste lucruri ai nevoie de ustensile, ai nevoie sa inchiriezi un miniexcavator sa faca treaba in locul tau.
Pentru a pune muncitori de santier sa sape, incercand sa niveleze terenul necesita foarte mult timp si in acel timp pierzi si bani, asa ca mai bine apelezi la www.cripconstruct.ro, de acolo iti poti inchiria un miniexcavator de 1.5 tone pentru sapaturi mecanizate sa-ti faci fundatia la casa, santuri pentru canalizari si alimentari cu apa sau energie, lucrari de nivelare a pamantului, lucrari de decopertare si evacuari, excavatii pentru fose septice si demolari de lucrari de constructii.
Miniexcavatoarele celor de la cripconstruct au greutatea de 1.5 t, o latime de 1m, deplasandu-se pe senile de cauciuc, fiind dotat cu cupe de sapat, de taluz si piston hidraulic. Iar daca ai inchiriat un miniexcavator ai scapat de munca fizica si munca ta se termina mult mai repede.
Cripconstruct sunt o companie ce a fost infiintata in 2011, alcatuindu-se dintr-o echipa formata din muncitori calificati, ingineri constructori si specialisti, care au dobandit experienta si la noi si peste hotare, iar preturile sunt competitive, oferindu-se o calitate deosebita a serviciilor, profesionalism si promptitudine.
Puteti apela la aceasta companie in primul rand daca aveti nevoie de un Certificat Energetic, acel document tehnic cu caracter informativ, care arata performanta energetica a cladirii detinute, fiind o cerinta a Uniunii Europene, iar tot ceea ce aveti nevoie pentru a va intocmi un certificat energetic sunt planul sau arhitectura cladirii, o copie dupa CI a proprietarului, un plan de situatie cu indicare a punctelor cardinale si fisele tehnice pentru tamplarie de la producator.
Acest Certificat tine 10 ani de la data emiterii si mai mult ca sigur o sa aveti nevoie de el.
Daca ati fost participant la un accident, vi s-a deteriorat masina atat de tare incat nu poate fi condusa pentru a o duce la un service auto sau doar aveti nevoie sa transportati niste masini dintr-o parte in alta, compania cripconstruct ne asigura o platforma auto de transport autovehicule, utilaje agricole fiind admisa o masa maxima de 2 tone.
Platforma are o suprafata de 4m x 1.95, rotile sunt amplasate sub aceasta, este prevazuta cu sistem de franare inertial si are in dotare troliu manual si rampe, de aceea masinile dumneavoastra vor ajunge in locul dorit fara nici o zgarietura.
Poate ati vrut sa va puneti marmura sau granit in bucatarie sau chiar pe treptele scarilor de la casa dumneavoastra pentru a da o senzatie de lux, ei bine compania ofera si montaj si prelucrare de marumra sau granit cu ajutorul unor tehnologii folosite de colaboratori acestora din Italia, oferindu-va serviciile de cea mai inalta calitate pentru a va ajuta sa folositi marmura sau granitul, creandu-va o atmosfera clasica de eleganta in interiorul casei dumneavoastra. 
Acestia executa slefuire, lustruire si intretinere, placaje de diferite dimensiuni, glafuri, blaturi de bucatarii, chiar si trepte. De aceea apelati la ei cu cea mai mare caldura pentru un serviciu profesionist.

2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.