marți, 25 februarie 2014

Android pe Televizor

Nu foarte des apare o noua categorie de gadgeturi de nicaieri, dar in ultimii ani, am vazut nenumarate gadgeturi au aparut de nicaieri, avand preturi foarte mici. De aceea au aparut si noi feluri de cumputere, la un pret foarte mic, neavand nevoie de suportul unui singur furnizor de PC-uri.

Cu procesoarele lor bazate pe ARM si o multime de optiuni de conectivitate, un mini pc android iti poate transforma HDTV-ul sau monitorul de inalta rezolutie intr-un computer. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa conectezi Mini PC-ul catre portul HDMI al ecranului, leaga stick-ul android la portul microUSB intr-un adaptor AC pentru putere si ataseaza o tastatura sau un mouse si este gata de utilizare.

De unde achizitionez un Mini PC?

Pentru a achizitiona un mini PC, trebuie sa accesati pagina de internet Andoid Gadget.  Pe aceasta pagina de internet care se ocupa cu distribuirea a mai multor gadget-uri puteti gasi Mini Pc-uri TV Box, care arata ca niste mici modemuri, fiind foarte echilibrate si se pot lega foarte usor la TV. De asemeni putem gasi si mini PC-uri in varianta stick, care se leaga prin intermediul portului USB la televizor.

Accesati Android Mini PC pret, pentru mai multe detalii despre achizitionarea acestui dispozitiv de noua generatie, cu ajutorul caruia poti sa aduci sistemul de operare Android pe TV.  

Care sunt utilizarile unui Mini PC

Din moment ce se conecteaza la televizor, un mini PC poate face un box excelent, mai ales daca suporta 1080p. Folosind o tastatura fara fir, poti sa te asezi pe canapea si sa folosesti serviciile valabile pentru android precum: Youtube, Google Play, Netflix sau Hulu, astfel puteti vedea filme prin intermediul acesta, transformandu-va mini PC-ul intr-un Home Media Center functionabil.

Sunt sigur ca este minunat sa dati video telefoane de pe telefon sau computer, dar nu se compara cu o conferinta din sufragerie cu ajutorul Mini PC-ului. Trebuie doar sa conectati o camera web la Mini PC, instalati programul pe care doriti sa-l folositi cu prietenii sau familia (exemple : Skype, Google + Hangouts). Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa atasati webcam-ul pe televizor si esti gata sa incepi o conferinta video cu prietenii sau familia din sufragerie.

In concluzie mini PC-ul, chiar are toate utilizarile pe care le poate avea un dispozitiv cu Android pe el, dar la o scara mai mare si la o definitie video mult mai buna, fiind atasabil la televizor.


1 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.