marți, 7 ianuarie 2014

Hartia inca are un viitor

Un spot publicitar pe cat de hilar pe atat de original spune ca hartia inca are un viitor. Si adevarul este ca desi nu ne mai bazam exclusiv pe ziare si reviste ca sursa de informare asta nu inseamna ca viitorul hartiei este sumbru. Mai cu seama ca desi am ajuns in punctul in care mai toate informatiile sunt online sunt aspecte care inca depind de forma printata.

Tipografiile sunt inca populare insa la fel ca in orice alt domeniu se pune accent pe calitate, pe serviciile oferite si clasificarea vine inevitabil. O tipografie Cluj ofera o gama larga de oferte. Si cum nu tinem cont de bariere de genul locatiilor nu ai de ce sa eziti sa incerci ce inseamna calitatea printatului.

Desigur, pentru fiecare caz in parte se tine cont de raportul fata de ceea ce se printeaza, care este interesul. De vreme ce o tipografie nu poate sa ofere ceea ce este interesul tau nu are cum sa devina locul tinta. Insa la tipografia din Cluj exista o lista lunga de servicii, de la carti la reviste, de la carti de vizita la agende sau orice tip de produs publicitar. Si daca te gandesti ca totul se rezuma la printat clasic te gasesti surprins de faptul ca intr-un singur loc gasesti atata varietate. Spre exemplu afisele publicitare de mari dimensiuni implica o mare provocare prin prisma dimensiunilor desigur.

Lista de servicii a tipografiei nu se opreste aici caci poate fi vorba de infoliere, ceea ce pastreaza mult mai bine documentele si nu numai, ce tine de estetic si nevoia de a expune o harta, un proiect. Ai suport pentru alegerea unui design, pentru machetare, proiectare, laminare si nu numai.

Si pentru ca pe masura a ceea ce ai nevoie sa fie printat vine si un pret echilibrul intre ceea ce se ofera si bugetul de care ai nevoie este un alt punct de incantare. Exista pachete incantatoare, un pret avantajos cand se implica modul business, de comanda a unui numar mai mare de materiale publicitare.

Diferenta este una notabila caci este vizibil cu ochiul liber acolo unde culorile nu sunt intense si printarea este una de slaba calitatea. De fiecare data cand vei apela la serviciile unei tipografii te gandesti la imaginea ta caci este in joc promovarea ta, modul in care faci munca. Implicit compromiti afacerea ta, misiunea de publicitate deci se subintelege nevoia de a alege o tipografie din cele de top.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.