luni, 6 ianuarie 2014

Un site de informare, un mic ghid despre SEO si nu numai

Din categoria am blog ce sa scriu in el, cu accent pe ideea ca ar trebui sa ai ceva de spus si astfel sa iti faci loc in lumea online site-info si-a setat telul si continua povestea cu succes. Asa cum si numele sau spune este acel loc unde te informezi; pana la urma acesta este scopul. Despre ce? Un complex de teme de care cei din lumea online au nevoie.

Site Info pe scurt

A inceput din nevoia de a impartasi placerea de a face SEO. A continuat in stilul propriu pentru a invata daca se poate spune astfel si pe altii. Si cand a cunoscut un renume si-a extins aria de teme pe care le abordeaza. Practic aici vei gasi sfaturi, recomandari si noutati din lumea celor care cunosc ce inseamna sa faci optimizare pentru motoarele de cautare. Blog review, cum arata si ce contine un blog de calitate, tips despre cum sa imbunatatesti metodele tale, un whitelist si opusul sau, cu deschidere la public in a exprima si parti bune si parti mai putin bune.

Ori daca nu esti cunoscator SEO nu este prea tarziu sa inveti ce inseamna de vreme ce te poate ajuta si pe tine cand iti construiesti un brand. Marketing si remarketing, stiri despre asta, ce implica o firma SEO si de ce ai avea nevoie de astfel de servicii sunt doar cateva din noutatile ce te asteapta pe site-info.ro Si din randul celor care cauta o extra parere despre un anumit serviciu sau segment nu exista sa deslusesti caile acesluiasi site-info. Indiferent despre ce este vorba, cu legatura din lumea online sau nu cauta recomandari care sa iti deschida ochii despre anumite teme.

Pe scurt, un loc dedicat informarii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.