vineri, 23 august 2013

Despre Regi si Printese

Saptamana trecuta am constatat cu uimire ca Irina Walker, a treia fiica a Regelui Mihai, a fost arestata in SUA pentru organizarea a unor lupte ilegale de cocosi, in timpul carora, presa din Oregan sustine ca printesa romanca servea degajata invitatii (adica pungasii imigranti crescatori de cocosi) cu bere si taco mexican, pentru ca mai apoi aceasta si sotul ei sa fie rasplatiti cu un profit de 2 000 $ pe zi. Saptamana asta ne prilejuieste un nou eveniment monarhic, Regele Florin Cioaba, a decedat, lasand in urma doi fii (fiul cel mare Dorin, absolvent al 2 facultati si Daniel, fiul cel mic care la prima vedere pare doar pasionat de aur si tricouri negre mulate).

Daca Casa Regala a Romaniei are mai multi descendenti de os domnesc, adica mai multi trimisi ai lui Dumnezeu pe pamant care sa mijloceasca acestuia legatura cu poporul roman si care pe viitor poate chiar spera la un rol important in conducerea tarii (sa stiti de la mine ca in vecii vecilor Romania nu o sa redevina monoarhie), familia bulibasului Florin Cioaba, devenita dupa 90' Familia Regala a Rromilor e mult mai mica, insa foarte, foarte destramata dupa moartea batranului.

Desigur ca mascarada de astazi 23 august, adica alegerea a doi regi al rromilor la capataiul mortului, regele international al rromilor Dorin si a regelui local al rromilor Daniel Cioaba, ma face sa visez la un talk-show, un concurs de cultura generala intre printesa Irina si regisorul Dorin al rromilor de pretutindei ... Macar ultimul din urma, cu toate ca nu are os domnesc are 2 facultati absolvite, dupa insusi se lauda, "la stat".

Cum poate arata un mugshoot de printesa?


Iar in ceea de a doua poza, va rugam sa ghiciti regele interlop!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.