joi, 18 aprilie 2013

Insolventa Rapid. Analiza clara!


Dragii mei, dupa cum probabil toti stiti, FC Rapid a intrat in luna ianuarie 2013 in insolventa. Dupa cateva luni de la intrare, in care vechiile datorii au fost lasate in urma, urmand sa se faca un plan de esalonare in cazul in care reorganizarea judiciara este aprobata, jucatorii se afla acum in aceiasi situatie, adica neplatiti, fara o busola clara, un antrenor care sa ii motiveze, un patron care sa se implice financiar, insa au un administrator judiciar ales de catre vechiul administrator, George Copos, care si detine majoritatea in Adunarea Generala a Creditorilor si o galerie furioasa...

Echipa joaca din inertie, ati vazut ce sa inamplat etapa trecuta cu suporterii le meciul cu Steaua, iar Rapid-ul e la retrogradare. Daca nu se joaca meciul cu Viitorul dupa parerea mea e cu un pas in B pentru ca e imposibil sa isi ia licenta. Partea pozitiva ar fi faptul ca Copos detine majoritatea in Adunarea Creditorilor, el ca actionar majoritar a imprumutat clubul prin alte firme detinute de acesta, astfel incat planul de reorganizare are 90 % sanse sa se aprobe in instanta daca Copos doreste ca Rapid sa mai ramana o echipa.

Daca jucatorii nu joaca si retrogradeaza, rapid merge spre B, chiar daca Copos are intentii bune si aproba planul de reorganizare. Daca planul nu trece de instanta, probabil Copos se alege cu palmares-ul, sigla, stadionul (Daca e al rapid-ului, baza sportiva) asta daca rapid are bunuri imobile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.