miercuri, 22 august 2012

Gazduiere blog wordpress


A trecut mai bine de 6 luni de cand scriu pe acest blog.Va anuntam in urma cu ceva timp ca am achizitionat si Romania Europeana .EU, blog gazduit pe platforma wordpress pe care am inceput sa scriu de maxim 1 luna.Trebuie totusi sa recunosc ca prefer platforma blogger si implicit subdomeniul blogspot.ro.O gazduire blog wordpress costa cativa banuti, considerand totusi ca pana acum nu a fost oportun pentru mine sa platesc un webhosting stabil, rapid, care sa imi asigure un uptime si o viteza de incarcare decenta.

Ideea e ca acum incepe o alta munca, iar daca tot am deschis subiectul cu "gazduiere blog wordpress" nu pot sa nu va recomand http://dhost.ro , pentru voi, cei care probabil nu va permiteti sa dati sume exorbitante pentru un host, vps si care sunt incepatori in optimizare seo/weblogging.Pretul pentru 1 luna de host e unul modic, 5 lei + 1 luna de test, proba.

Firma in cauza, care o recomand cu incredere si care va ofera pe langa gazduiere blog wordpress si servicii de web design - optimizare seo - wehosting vps e una aparuta in 2009, iar marele avantaj care il au e suportul online prompt si eficient.

Va invit sa cititi si urmatorul interviu:

http://blog.trafic.ro/2012/07/10/dhost-romania-suntem-deschisi-la-propuneri-si-flexibili/


Sursa poza:ptm.roLink

4 comentarii:

  1. salut ! :d. interesat de un schimb cu Aethra? :d. http://aethra-j.blogspot.ro. astept raspuns pe blog

    RăspundețiȘtergere
  2. incearca http://musthaveit.info/hosting
    De la ei am hosting premium si e ok insa folosesc phpbb insa instalarea automata la wordpress este super mai ales ca instaleaza ultima versiune + putina optimizare.
    Succes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @uchiha

      am un amic ce imi oferta pentru www.romania-europeana.eu

      p.s:e site-ul tau?ca vad ca are un redirect pe .tk.
      p.s 2:daca biblioteca virtuala e a ta, eu as renunta la ea, avand in vedere mult dezbatuta ACTA si drepturile de autor.cartile sunt luate de pe vechea digibook?

      @ aethra

      bine ca ai schimbat vechea tema.nu sunt interesat momentan de link exchange, avand in vedere ca vreau sa ma autodepasesc cu blogul la urmatorul pr update.ms oricum.mai discutam..

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.