duminică, 19 august 2012

5 motive principale pentru un smartphone de calitate

Doresti sa intri in posesia unui smartphone de ultima generatie dar nu esti inca suficient de documentat /a cu beneficiile aduse de un asemenea produs ? Iata care sunt principalele motive ce ar trebui sa te convinga sa intri in posesia celui mai nou smartphone Apple – “ iPhone 4S “ :

  1. Detine o design placut si foarte usor de manevrat , in plus ai parte de un touchscreen de ultima generatie ;

  2. Camera foto este una asemanatoare unu aparat foto profesional, 8 Mpx si o inregistrare full HD sunt momentan cele mai profesionale dispozitive de mortalizat si inregistrat momente video;

  3. Aplicatiile sunt elementele cele mai importante pentru un smartphone, acestea iti permit sa citesti presa, sa primesti cele mai notificari din trafic, sa comunici cu prietenii pe retelele de socializare si sa ai acces la orice informatie dorita.

  4. Un smartphone poate avea mai multe functii, una dintre cele mai importante este sistemul GPS ce poate realiza cu usurinta aceleasi functii precum un dispozitiv GPS normal.

  5. Cu ajutorul unui iPhone poti realiza videoconferinte, trimite poze si fisiere video.

Ultimul motiv dar cu siguranta nu cel din urma este “SIRI”, aplicatia ce iti permite cu ajutorul comenzilor vocale sa realizez toate serviciile prezentate anterior. Siri este pe departe cea mai dezvoltata aplicatie de acest gen, un beneficiu real pentru persoanele cu dizabilitati, pentru cei prinsi in trafic dar si pentru persoanele de afaceri.

Acestea au fost principalele motive pentru care ar trebui sa achizitionezi noul smartphone Apple. iPhone 4S a fost deja vandut in milioane de exemplare, crezi ca este suficient pentru exigentele tale, cat de curand va fi lansat noul iPhone 5, de data asta pare sa fie o diferenta atat tehologica cat si de design sustin siteurile de specialitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.