miercuri, 20 iunie 2012

Ne uitam si noi?

Trebuie sa recunosc ca saptamna asta a inceput interesant.A fost ziua tatei, a fost proba de competente digitale si mai apoi astazi condamnarea lui Adrian Nastase (care a picat ca din cer pentru ca nu am deschis TV-ul de ceva timp).Desi e doar miercuri, simt miros de weekend, de cadouri, de sampanie, atunci cand o sa isi sarbatoreasca tata ziua.

Asa cum colind eu uneori netul fara un scop anume, am dat peste un site de cosuri cadou.Pe langa faptul ca regasim si cosul, cu cadouri romanesti, site-ul gasit de mine te lasa sa visezi...Am gasit de exemplu "cos", o geanta de piele ecologica si pe langa asta cosul cuprindea si un Whisky Gentlemen Jack 0.7l.Ce ar putea fi mai potrivit pentru un barbat de ziua lui decat un cos de cadouri ca cel prezentat anterior?

Probabil o sa ma intrebati daca imi permit sa il cumpar?Da, imi permit, insa din pacate deja i-am cumparat alteceva tatei si o sa va spun si ce, dar sambata/duminica.


De asemenea vreau sa va spun ca eu nu mentionez site-ul acesta pentru ca imi place sau vreau sa il promovez, ideea e ca exista si in Romania astfel de magazine online, care sa iti ofere fineturi, cadouri la preturi modice. (cam din ce am vazut 200-300 ron).

3 comentarii:

  1. va deranjez cu deja banalul schimb de link. cu speranta ca raspunsul dumneavoastra va fi afirmativ mi-am permis sa va adaug in blogroll

    RăspundețiȘtergere
  2. totul e ok.adaugat in lista cu prieteni.checked?

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.