duminică, 11 martie 2012

Basescu redevine presedinte jucator

De mult timp nu am mai asistat la o declaratie atat de tare facuta de presedintele Traian Basescu.Am sarit din pat ca ars cand am aflat acum 5 minute ca a declarat la ProTV ca “Functia de presedinte a reprezentat pentru mine cea mare umilinta a vietii mele”.Inca odata Traian Basescu demonstreaza ca e marinar batran care isi pregateste capitularea intr-un mare stil.Daca privim un pic contextul actual si declaratiile din ultima vreme a presedintelui putem obeserva pe langa declaratia aceasta, dorinta de majorare a salariilor, care probabil se va fi concretiza datorita alegeriilor, astfel declansand startului campaniei electorale a PDL.

E genial Baselu' asta, pentru ca practic prin declaratia asta, recunoaste ca l-a infrant sistemul, dar totodata nu isi recunoaste gresala, incercand sa faca trimitere la un substrat intern in care le da dreptatele jurnalistilor.E ca si cum ar zice, am vrut sa fac, nu am putut, am ramas aici pentru ca nu am avut alta solutie si uite sunt si umilit pentru voi taranilor.Acum va dau si salariile inapoi.Tot eu ma!

Avand in vedere faptul ca Basescu in mandatul in care a fost umilit a violat constitutia zi de zi, si-a batutut madularul de Casa Regala si l-a si legitimat pe Paul Lambrino, intarind totodata relatiile cu americanii, la nivel stapan sluga, nu vreau sa ma gandesc ce o sa faca viitorul presedinte sustinut de Basescu PDL.Cel mai probabil Mihai Razavan Ungureanu.

Iau in calcul din ce in ce mai clar obtiunea de vot DDD.Prefer un soricel obraznic decat un MRU crescut de elita evreiasca si asupra caruia planeaza suspicuni de "scandal sexual".

p.s:Basescu are consultanti buni.O fi si astia tot americani?

2 comentarii:

  1. apropo de umilinta...spunea ceva de genul ca din 2007 el tot s-a simtit umilit...pana in 2009 daca a indurat 2 ani de oare de ce a mai candidat pentru a doua oara?
    nu e o intrebare buna asta?
    banuiesc ca i-a placut cei 2 ani de umilinta...

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc de vizita.

    p.s:interesanta intrebarea ta.oare e valabila si in cazul lui Nuti?poate ca da..

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.