duminică, 30 mai 2021

Stailer te aduce mai rapid pe scaunul stilistilor preferati



Daca ar fi dupa femei s-ar duce in fiecare zi la salon. Ce-ar fi daca ti-as spune ca se poate acest lucru? Probabil mi-ai raspunde ca sunt nebuna de legat. Oi fi, nu neg, insa nu glumesc cand vine vorba de programari la salon. Acum poti sa-ti faci programari in fiecare zi, ori de cate ori ai chef. Nu mai trebuie sa astepti dupa cele trei saloane pe care le cunosti tu ca sa aiba locuri disponibile. Orasul tau e mare si sunt o multime de bijuterii ascunse pe care nu le-ai descoperit inca. Dar stilisti sunt multi, insa nu toti sunt si talentati sau profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Clar ca fiecare oras are uscaciunile sale, asa ca ai nevoie de un fel de radar care sa iti zica tot ce trebuie sa stii despre saloanele din zona ta. Acest radar este Stailer, iar cu el iti faci de cap cand vine vorba de programari.

Un par sanatos este cheia spre fericire

Femeia n-are nevoie de prea multe ca sa fie fericita, insa cand vine vorba de aspectul fizic isi doreste sa aiba par cu volum, stralucitor, caruia sa i se observe sanatatea de la o posta. Isi mai doreste si o manichiura frumoasa si poate uneori si niste extensii de gene. Toate aceste lucruri marunte ii aduc fericire, fiindca pana la urma acestea sunt accesoriile pe care le poarta zilnic.

Cu siguranta nu isi doreste ca parul ei sa arate ca un smoc de paie, fad, trist, ce arata mai crocant ca niste chips-uri. Nu degeaba i se spune podoaba capilara, fiindca parul este ca o coroana, este bijuteria cea mai de pret a unei femei. Cu Stailer gasesti in doar cateva minute un coafor unde sa ai parte de tratamente pentru par profesionale. Sunt inscrise pe platforma saloane din Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj si Bucuresti. Daca esti in cautarea unui coafor si tratamente pentru par in Iasi, accesezi stailer.ro selectezi orasul Iasi, genul tau, data, ora si serviciul dorit cum ar fi tuns/vopsit/coafat/tratament pentru par. Acum totul depinde de disponibilitatea ta, deci daca ai timp o ora doua pe zi, intr-o singura saptamana iti poti face o transformare a look-ului completa.

Ce avantaje ai daca utilizezi platforma Stailer

Nu este necesar sa iti faci cont ca sa faci programari rapide, insa opteaza pentru crearea lui, fiindca e gratuit si ai parte de o experienta mai buna si mai eficienta pe Stailer. Platforma poate fi utilizata si de femei si de barbati, la orice ora, complet gratuit. Un salon din Iasi ce poate satisface ambele tabere cu servicii de hair & beauty calitative este Golden Times. Iti poti face programari la salon Golden Times in Iasi accesand platforma la categoria saloane unde ii cauti denumirea.

Contul creat pe platforma iti ofera un calendar virtual special pentru clienti, unde tu iti gestionezi programarile cand vrei. De acolo poti si anula, fara sa dai vreun telefon, fara sa platesti vreo taxa, daca intervine ceva in programul tau. Tot de acolo poti si seta remindere gratuite ca sa stii mereu cand trebuie sa ajungi la salon. Toate acestea si multe alte beneficii te las sa le descoperi dupa ce utilizezi pentru prima data Stailer.

Intra pe www.stailer.ro sa afli mai multe. Pentru alte informatii poti scrie echipei la support@stailer.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.