marți, 27 aprilie 2021

Stailer - o modalitate mai simplă de a te programa la un salon de hair & beauty

stailer


Se zice că suntem cu 50 de ani în urmă față de alte țări europene. Nu e departe de adevăr, cel puțin la anumite capitole. Însă mai avem și noi lucruri cu care să ne mândrim, căci nu țara noastră este vinovată. Acum mai poți adăuga ceva pe lista de lucruri cu care te mândrești și anume Stailer. Răspândește și tu vestea printre prietenii tăi că acum se pot programa la salon, online, oricând, oricum, oriunde. Exact așa va fi și gura lor când vor afla, în formă de O.

Încă mai suni să te programezi? Haide în rând cu lumea

Saloanele pe care le cunoști au notorietatea de a fi disponibile pentru tine doar de vi se intersectează timpul liber. Dacă mai ai și vreo urgență căci s-a anunțat astăzi un eveniment important, nici nu te mai obosești să suni la ele. Dar dacă ți-aș spune că poți găsi chiar astăzi un salon disponibil cu doar câteva click-uri și câteva minute rupte din timpul tău? Accesezi www.stailer.ro și selectezi filtrele de căutare precum locația, data și ora, genul tău și serviciul de hair & beauty și voila, ai în fața ta lista stiliștilor de unde poți alege.

Stailer este complet gratuit și oricine îl poate utiliza, citeste aici alte detalii. Îți faci programări ca vântul și ca gândul acum. N-om fi noi la apogeul modernizării și tehnologizării, însă măcar la acest capitol să avem mai multă libertate și ușurință.

Ce beneficii mai are Stailer pentru utilizatori

De ești blocat în trafic, de trebuie să te întâlnești cu o potențială iubită în următoarele ore, de ai vreun party la care ai fost invitat inopinat, poți să-ți faci o programare rapidă pentru o transformare și fără cont. Însă crearea unuia îți va fi mai utilă pentru viitoarele programări. Contul te ajută să accesezi o agendă virtuală unde tu îți poți gestiona oricând programările. Poți chiar să îți faci programări atât pentru tine cât și pentru prietenii tăi la același salon, dacă vreți să fiți fercheși în același timp și pregătiți de petrecere.

Platforma poate fi utilizată la orice oră din zi și din noapte. Nu ai restricții, nu ai taxe ascunse. Chiar poți și anula programările tot de acolo, fără să suni stilistul. Din aceste puncte de vedere devine și mai atrăgătoare platforma nu-i așa? Stailer te ajută să obții locuri la salon mult mai eficient, nu-ți mai pierzi timpul și nici energia în căutarea unuia. Momentan se bucură de Stailer locuitorii orașelor Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București. Stailer înglobează mai toate serviciile de hair & beauty pentru bărbați și femei și o mulțime de saloane din aceste orașe.

Platforma devine cu pași rapizi modalitatea preferată de a te programa la un salon datorită utilității de care a dat dovadă și aprecierii publicului. Nimeni nu se mai chinuie să caute pagini pe Google separate și să sune la fiecare în parte. Acum ai totul într-un singur loc, toate informațiile de care ai nevoie, pe Stailer.

Intră și tu în această lume online a programărilor la salon. După prima utilizare nu vei mai suna vreodată la stiliști. Scrie la support@stailer.ro pentru alte informații în legătură cu platforma.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.