vineri, 23 septembrie 2016

Sfaturi utile pentru a face economii in aceasta iarna


Stim ca se apropie iarna cu pasi rapizi si marunti, asa ca ne gandim si ce putem face pentru a nu pati la fel ca in anii precedenti - sa achitam sume imense de bani pe facturi. Cu totii stim totusi ca iarna nu trece fara sa ne lase o gaura in buzunar, insa noi putem decide cat de mult sa ne afecteze asta sau cat de putin.
Daca suntem suficient de isteti, facem un plan dupa care sa ne ghidam, astfel incat sa reusim sa facem economii considerabile. Bineinteles ca dorim sa traim in maximum de confort, insa asta nu inseamna ca va trebui sa ne golim cardurile si portofelele.
Iata la ce trebuie sa fii atent astfel incat sa faci economii uriase in aceasta iarna:
Verifica daca ferestrele sunt montate corespunzator.
Indiferent cat de bine e degajata caldura in interiorul casei, atat timp cat ferestrele nu sunt foarte bine montate, ori deja sunt foarte vechi si nu mai reusesc sa faca fata ca inainte, caldura nu va avea cum sa se stabileasca in interior. Asadar, vei fi nevoit sa ai non stop pornita sursa de caldura, fapt pentru care va trebui sa achiti bani extra.
Daca nu stai tot timpul pe acasa, instaleaza-ti Sistemul iT 600 cu TRV.
Cu siguranta fiecare dintre noi are nevoie de unul, fie ca stam la apartament sau la casa. Aceasta investitie este cu adevarat avantajoasa, de altfel anul trecut mi-am comandat si eu de la Salus Controls Sistemul iT 600 cu TRV si sunt foarte multumit de cum functioneaza. De altfel, am avut si o experienta fericita cu acesta: am fost plecat de revelion impreuna cu sotia si copiii in Viena si, din graba, am uitat sa oprim caldura. Eram destul de dezamagiti la gandul ca ne vom trezi cu o factura uriasa. Totusi, datorita faptului ca acest dispozitiv poate fi controlat prin internet, am facut setarile potrivite si l-am oprit chiar atunci cand ne afla pe partia de ski.
In plus, cu cateva ore inainte sa ajungem acasa, l-am programat din nou pentru a degaja caldura - in acest fel, in momentul in care am intrat in incapere, am simtit un aer cald si primitor. Asadar, e o investitie de milioane.
Cumpara cadourile din timp si urmareste reducerile
Cu totii stim ca o mare parte din bani ii cheltuim in apropierea Craciunului, mai ales datorita faptului ca dorim sa le facem cadouri celor dragi. Multa lume are obiceiul de a lasa aceasta sarcina pe ultima suta de metri, ceea ce nu e deloc convenabil din punct de vedere financiar. Atunci preturile se maresc considerabil, astfel ca nu e o investitie extraordinar de inteligenta.
Ceea ce ar trebui sa faci e sa vanezi reducerile. Cu siguranta, inca de la sfarsitul anotimpului toamna vei putea gasi daruri pentru familie, prieteni si partener.
Iarna e anotimpul luminitelor, asa ca trebuie sa profiti din plin de aceasta perioada a anului absolut emotionanta. Atat timp cat cheltui banii pe strictul necesar si apelezi la trucuri prin care sa faci economii, precum e sistemul iT 600, vei trece peste acest anotimp cu banii in buzunar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.