vineri, 26 februarie 2021

Ritualul zilnic de frumusete a femeilor! Tu ce faci ca sa arati bine in fiecare zi?




 “Ce faci cand nu iti sta bine parul? Te dai cu ruj”

 

Cam la asta recurge o femeie atunci cand se trezeste de dimineata si realizeaza ca este in intarziere. Dar, te-ai intrebat vreodata de ce uneori nu iti sta parul asa cum iti doresti?

 

Desi iti aplici tratamente pentru par, creme si uleuri, parca ceva lipseste dar nu stii exact ce. Ei bine, astazi vin cu o explicatie cu care imi veti da dreptate la final. Sau poate ca nu. Si, ca sa nu ma mai lungesc, o sa  trec direct la subiect.

 

Tu cand ai fost ultima data la un salon tuns femei Cluj? Si o sa spui acum ca ce legatura are, atata timp cat tu iti faci tratamentele personale acasa. Ei bine, afla ca pentru a avea o coafura care sa nu iti mai dea batai de cap, este important sa iti tai varfurile regulat. Stiai ca taierea varfurilor reface tunsoarea? Si asta pentru ca parul nu creste niciodata uniform, iar daca nu ne refacem tunsoarea regulat, el va sta in toate directiile.

 

Plus ca dupa, parul va arata mult mai ingrijit si mai sanatos. Parul este expus zilnic unor factori extremi, de la uscarea parului cu uscatorul, folosirea placii, ondulatorului, periei rotative, folosirea produselor chimice, temperaturile de afara si asa mai departe.

 

Si parul se imbolnaveste

 

Eu cred in imbolnavirea parului. Poate e prea mult spus, dar, si el are de suferit atunci cand il neglijam. Firele tocite si despicate la varfuri duc la incalcirea parului si atunci eu il consider “bolnav”. Asadar, atunci cand vrei sa mergi la un salon pentru a-ti face manichiura, sa te epilezi sau sa ai parte de un masaj, “relaxeaza-ti” si parul.

 

Nu doar podoaba capilara este importanta pentru a arata bine in fiecare zi. Sprancenele, de exemplu au un rol important in ceea ce priveste conturul si expresivitatea fetei.

 

Desi la inceput era moda sprancenelor subtiri, acum se poarta sprancenele laminate.

Bineinteles, nu i se sta oricui si cel mai bine ar fi sa ne alegem forma cea masi potrivita potrivita pentru forma fetei noastre.

Pentru a avea parte de o pensare si o forma impecabila, ar fi cel mai recomandat sa apelam la un profesionist, pentru ca el va sti exact care forma ni se potriveste. Cu platforma Stailer, putem gasi un salon de cosmetica in Cluj, potrivit pentru noi.

 

Putem avea parte de profesionisti, in materie de coafura, pensare, vopsire, laminare a sprancenelor, tratamente pentru fata, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

 

Mie mi se pare mult mai usor si practic cu aceasta platforma pentru ca, imi pot gasi un profesionist in ceea ce imi doresc, foarte rapid si in functie de programul meu.

 

Si tu poti face la fel, pentru a arata bine zilnic, pentru a te mentine frumoasa si de ce nu, pentru a te rasfata. Cu Stailer poti oricand sa te simti bine in pielea ta.

 

Contact: support@stailer.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.