joi, 3 decembrie 2015

Greseli care te fac sa pari mai matura



Toate femeile isi doresc sa atraga atentia prin frumusetea lor. De fapt, fiecare femeie este frumoasa in felul sau. Totusi, facem unele greseli care in loc sa ne intinereasca si sa ne faca sa aratam cat mai bine, ne fac sa aratam mai mature. In continuare vom discuta despre aceste greseli care va fac sa fiti mult mai mature:
 
Ruj nepotrivit

Alegerea rujului poate fi o adevarata provocare. In aceeasi masura, rujul va poate imbatrani si va poate afecta radical aspectul fizic. Pe masura ce imbatranim, buzele isi mai pierd din expresivitate si conturul pare ca se estompeaza. Ca rezultat, rujul nu mai sta la locul lui dupa aplicare. Rujul rosu ce depaseste buzele sau chiar se intinde pe dinti te va face sa arati ca o bunicuta. Incearca, deci, sa eviti culorile stridente care sa evidentieze orice defect. Foloseste mai degraba glossuri rozalii sau nuante cat mai naturale. Ai multe variante care te pot pune in valoare, asa ca ia-ti adio de la nuantele inchise sau metalice.

Dintii

Dantura nu mai este la fel cum era in urma cu cativa ani. Pe langa aplicarea unui ruj nepotrivit, si dintii ingalbeniti, patati sau inegali te pot imbatrani. Sunt foarte multe variante si optiuni pentru albirea dintilor si pentru alinierea lor. Nu exista scuze pentru care sa nu afisati un zambet exemplar. Puteti sa apelati la solutii mai iefinte, disponibile in supermarket care sa va lumineze zambetul. Sau la un cost mai ridicat puteti sa apelati la ajutorul unui specialist. In plus, folositi mereu pasta de dinti speciala pentru albirea dintilor.

Fond de ten

Aplicarea in exces a fondului de ten va poate deteriora aspectul fizic. Daca va doriti sa arati mai tanara va trebui sa nu aplicati foarte mult fond de ten si pudra. Doar asa veti reusi sa aratati cat mai bine si sa fiti mai tinere cu cativa ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.