marți, 8 decembrie 2015

Decoratiuni estivale pentru locuinta si exterior



Crengile de brad, beteala, funditele si figurinele de pom, pot fi folosite pentru a alcatui mini braduti naturali de pus in vaza sau in suporturi speciale, numai buni de inveselit casa in preajma si in timpul sarbatorilor de iarna. Bomboanele rafinate, bomboanele de pom sau dulciurile mici si bastonasele colorate sunt si ele produse care, alaturi de ghetutele rosu si verde cu Mos Craciun pe ele, pot constitui aranjamente minunate de tip handmade. 

Lumanarelele parfumate si in diverse forme si suporturile vechi de birou sau de fotografii pot fi reconditionate, poleite cu foita de argint, cu foita de aur sau cu sclipici colorat, pentru a fi facute cadou sau pentru a lumina si inveseli casele noastre gatite de Craciun. Aceste lucruri si multe altele pot fi create si personalizate contra cost, pentru a mai face un ban cinstit de sarbatori. In aceeasi maniera, mai exista si serviciile oferite de tot felul de persoane care se ofera sa ajute intr-un anumit moment pentru a fi platite sau recompensate in alt fel. 

Astfel, copiii si tinerii care locuiesc la bloc, ar putea sa isi ajute vecinii cu alesul si transportul bradului de Craciun in case, si mai apoi cu decorarea si aranjarea acestuia. Exista persoane batrane care nu au pe cineva care sa le ajute cu asta si ar fi foarte recunoscatoare daca cineva s-ar oferi sa faca asa ceva pentru ele. Cand este si contra-cost este si mai bine pentru copiii in cauza. Dar, oricum ar fi, este vorba despre sarbatorile de iarna, despre marinimie si despre a ajuta cat mai multe persoane. 

Un alt lucru ce poate fi facut pentru un banut in plus de sarbatori consta in crearea de obiecte de de
cor si de aranjamente speciale atat pentru interiorul casei, cat si pentru exteriorul acesteia. Daca este zapada sau nu, o serie de podoabe pentru ferestre, pentru usi sau pentru terase tot pot da bine in spiritual sezonului estival. De aceea perioada aceasta va fi mereu exceptionala si plina de voie buna si de zambete, pentru ca se apropie usor usor un an nou si toata lumea trebuie sa viseze la mai bine si mai mult pentru sine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.