miercuri, 15 iulie 2015

Oamenii generosi au mai mult succes

Cine nu iubeste oamenii generosi? Multi dintre noi au fost binecuvantati cu o persoana care ne-a ajutat atunci cand am avut nevoie si ne-a oferit sfaturi atunci cand eram intr-o stare confuza. Cu toate ca abilitatea de a fi generos este un lucru foarte bun pentru cei din jur, acest obicei al generozitatii este o afacere buna si pentru cel care o practica. Intr-adevar, oamenii generosi au mai mult succes in viata. Nu doar la munca sau intr-o comunitate, insa si in viata lor personala. Cel mai minunat lucru care tine de generozitate este ca oricine poate deveni generos indiferent de starea psihica in care se afla.

De ce succesul este atat de prezent in viata oamenilor generosi?


Oamenii generosi sunt oameni fericiti. Iti va fi foarte greu sa gasesti o persoana generoasa care sa fie nefericita. Oamenii care sunt dispusi sa imparta timpul lor, posesiile si talentele, sunt unii din cei mai fericiti oameni de pe pamant. Acestia au un sentiment de a veni cu o contributie impresionanta in lume. Toti dintre noi cautam sa avem un sens al vietii si ne dorim sa simtim ca noi contam pentru lume. Pentru oamenii generosi, fericirea apare atunci cand acestia ofera ceva, nu atunci cand iau.

De asemenea, oamenii generosi sunt foarte relaxati. Nu exista stres mai mare decat cel in care simti ca ai nevoie si trebuie sa ai mai multe in viata. Lacomia ii determina pe oameni sa se ingrijoreze asupra lucrurilor pe care nu le au. Generozitatea este o stare de spirit foarte benefica si nu se bazeaza pe cat de multi bani ai. Oamenii generosi au, de fapt, posesii foarte mici, cea mai mare avere a lor constand in faptul ca isi doresc sa impartaseasca chiar si putinul pe care il au. Exista o stare de bine, calm si relaxare care deriva din dorinta de a darui.


Nu uita ca oamenii generosi sunt mult mai de incredere si au relatii de prietenie mult mai stabile. In acelasi timp, cei generosi se bucura de un sentiment de libertate si isi doresc sa munceasca cu adevarat pentru ceea ce doresc sa aiba.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.