luni, 15 iunie 2015

Ce e rau in a-ti dori sa fii placut de toata lumea?

Exista o diferenta intre a dori sa fii placut si dorinta de a castiga titlul de popularitate. Ce inseamna sa fii placut? Potrivit Google, a fi placut inseamna sa fii prietenos. Asadar, in ideea de a fi placut, trebuie sa-i faci pe ceilalti sa te placa. Care sunt calitatile care sa te faca sa fii placut? Cum te prezint in fata lumii, pentru ca aceasta sa te placa? Un om poate proiecta o imagine a sa pe care acesta doreste s-o arate lumii. Acest lucru poate fi facut in mod repetitiv, in ideea de a obtine dragoste si acceptare din partea celor din jur.
Tot ce trebuie sa faci este sa fii tu insuti, daca iti doresti ca oamenii sa te placa. Insa, daca popularitatea poate fi obtinuta doar pe baza realizarilor pe care le-ai facut?

Ce este popularitatea?

In ziua de astazi, se pare ca popularitatea este bazata pe aparente si pe realizari, in ideea de a obtine cat mai multi bani. Oamenii ofera o imagine a aspectului lor in ideea de a mentine o iluzie. Ei continua sa traiasca sub o masca care mentine un anumit nivel social.

Popularitatea poate fi folosita pentru a face lucruri uimitoare si mari, insa tot timpul se va intoarce la importanta echilibrului. Popularitatea, avand un public larg, poate sa-ti ofere atentie din partea celorlati si te pune intr-o lumina extrem de puternica. Foloseste-o cu intelepciune pentru a raspandi adevarul si pentru a servi umanitatea.


Majoritatea isi petrec toata viata incercand sa devina populari sau sa intre intr-un grup de oameni populari, ca mai apoi sa primeasca respect, sa se distreze si sa obtina ce e mai bun in viata. Daca nu ai aceste abilitati iti va fi mai greu la inceput, deoarece te vei simti intimidat de cei care ssunt populari deja.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.