luni, 27 aprilie 2015

Lucruri din casa ta de care trebuie sa te lipsesti

Fiecare persoana are diferite lucruri importante in casa. Indiferent daca vorbim despre o valoarea morala, sentimentala sau fizica, cu totii avem in locuinta diferite lucruri  de care avem nevoie la un moment dat. De fapt, fiecare persoana are in locuinta diferite lucruri care o face sa se simta in largul ei.
Avem nevoie neaparata de unele lucruri. Totusi, de multe ori tinem lucruri nefolositoare in casa si nu le tinem pe cele folositoare. De exemplu, aruncam afara diferite scule pe care le consideram nefolositoare si tinem diferite haine pe care nu le folosim in casa. De exemplu, din casa dvs nu va trebui sa lipseasca niciodata o trusa de scule cu care sa reparati diferite lucruri care se pot strica in casa. Daca nu aveti una puteti apela la lincos si scule auto.

In continuare voi prezenta care sunt lucrurile pe care trebuie sa le aruncati din casa pentru ca pot fi nocive sanatatii dvs. Iata care sunt acestea:
In primul rand, trebuie sa stii ca va trebui sa scapi cat mai repede de pernele vechi cu aspect ingalbenit. Trebuie sa stii ca in momentul in care vrei sa schimbi pernele nu trebuie sa te ghidezi doar dupa culoarea pernii pentru ca si greutatea reprezinta un criteriu care trebuie sa va ajute sa luati o astfel de decizie. In momentul in care tineti o perna mai mult de 3 ani, greutatea acesteia se va dubla pe parcursul acestei perioade deoarece va avea un numar foarte mare de acarieni. Astfel, este important sa nu tineti o perna mai mult de aceasta perioada.

De asemenea, aspiratorul trebuie sa fie schimbat o data la o anumita perioada de timp. Va trebui sa faci astfel incat sa ai grija sa schimbi aspiratorul la o perioada de timp. Este posibil sa ai un aspirator de cativa ani si sa fie intr-o stare excelenta sau sa functioneze bine. Ei bine, nu va trebui sa il pastrezi pentru tot restul vietii sau pana cand se strica deoarece este posibil sa te imbolnavesti. Dupa o perioada de timp aspiratorul poate sa fie periculos pentru sanatatea ta. Asadar, filtrele nu vor mai avea capacitatea de a retine mizeria inauntru pentru ca vor fi uzate.

Mai mult, masina de spalat poate sa fie un adevarat pericol pentru fiecare dintre noi. Asadar, va trebui sa stiti ca in interiorul masinii de spalat se pot afla bacterii care va pot face rau in adevaratul sens al cuvantului.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.