miercuri, 22 aprilie 2015

Lucruri de care nu mai ai nevoie - de ce sa le cumperi


Oamenii au tendinta de a cumpara ceva din pura placere de a cheltui, din dorinta ce si-o impun inca din timpul in care poate ca nu au avut banii la care visau. Din dorinta de a fi in pas cu moda, din dorinta de a avea tot felul de produse la indemana optam pentru diverse lucruri de care de altfel nici nu am avea nevoie. 

Produsele de curatat. Cu ce le poti inlocui? Lamaia face miniuni, bicarbonatul sunt doar cateva exemple ale acelor produse ce combinate cu apa te pot ajuta sa cureti eficient toate tipurile de suprafete. Tine cont si de tipul de suprafata insa nu te sfii sa faci din acestea un inlocuitor natural pentru pete si mirosuri. Otetul este si el in aceeasi lista. 

Produsele cu musli sunt preferate in randul celor care doresc sa aiba un stil de viata sanatos, in randul celor care doresc sa slabeasca. Doar ca in loc sa platesti pentru asta poti sa faci totul mai econom. Ai nevoie de fructe uscate si nu in cele din urma de cereale integrale. 

Lavetele? Sa fim seriosi, bunicile noastre nu aveau asa ceva la vremea lor. Si cu toate acestea tot reuseau sa faca treaba de care aveau  nevoie. Pentru a reduce din cheltuieli ai putea oricand sa te folosesti de clasicele carpe pentru asta. 

Ghiveciul pentru flori iti doresti sa fie si estetic. Insa cand vine vorba de cel pentru rasaduri ai putea oricand sa inventezi unul, folosindu-te de un bol din sticla, de cofraj vechi de oua, acoperit cu ziare. Pur si simplu iti provoaca creativitatea pentru a indeplini misiunea. 

Cat despre condimentele uscate te poti lispi de ele. Mai ales cand vine vorba de cele combinate, pentru tot soiul de produse. Daca exista si condimente pentru salata asta inseamna deja prea mult si mancare deloc sanatoasa.


1 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.