sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Cum sa cureti o masina

Fie ca iti doresti sa economisesti niste bani prin curatarea masinii tale acasa, fie ca vrei sa te asiguri ca profesionala curatare a masinii la service se face in mod adecvat, te poate ajuta sa ai in minte cateva detalii exacte legate de acest lucru. Exista o gramada de lucruri la care sa te gandesti atunci cand vine vorba despre curatarea interioara si exterioara a masinii tale. Oricum, cu produsele, instrumentele, sculele si tehnice potrivite, poti sa faci in asa fel incat masina ta sa arate ca noua in doar cateva ore.

Sfaturi pentru curatarea interioara a masinii tale


Indiferent de cat de ordonat esti tu, interiorul masinii tale va avea nevoie la un moment dat de o curatare generala. Cu timpul, te vei trezi cu pete pe tapiterie, murdarie in sansurile panoului de bord si lucruri la care nici nu vrei sa te gandesti care zac pe sub scaunele tale. O curatare buna si generala te va ajuta sa iti vezi din nou masina cala inceput, cand ai cumparat-o. Tine minte aceste lucruri.

Sculele potrivite


Pentru a-ti curata interiorul masinii tale, achizitioneaza-ti sculele potrivite: un aspirator, o periuta de
dinti, ceva solutie de curatat mai moderata in ceea ce priveste chimicalele, o perie rigida de covoare, o pensula de vopsit, o solutie de curatat geamurile, prosoape de hartie si ceva carpe curate si moi cu care sa freci suprafetele murdare. Dispunand de aceste produse la mana iti va fi de mare ajutor.

Periaza covorasele inainte de curatare


Dupa ce ai aspirat bine cat de multa mizerie s-a putut de pe covorasele din masina, periaza-le cu
delicatete cu ajutorul unei perii mai rigide. Ai grija sa nu strici prea tare fibrele din care sunt fabricate carpetele, de vreme ce acestea pot fi destul de delicate. Apoi aspira aceste zone din nou.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.