luni, 11 august 2014

Defecte ce ai putea sa le arati la un interviu

Nu suntem perfecti si oricat te-ai stradui sa nu arati anumite aspecte nu are cum sa iti iasa rolul perfect. Suntem oameni si este in firea noastra sa gresim si mai cu seama sa fim umani si sa avem parte de situatii si mai putin fericite fata de ceea ce ne-am dori. Cu toate acestea sunt anumite aspecte care ar putea fi de partea ta cand vine vorba de un interviu si un posibil caz de angajare.

Spre exemplu unul din defectele tale se refera la faptul ca esti cicalitor. Ei bine poti spune spre exemplu ca asta te ajuta sa fii mereu cu ochii pe proiecte si sa stii ca vor ajunge la un bun sfarsit. Pentru ca trebuie sa ai mereu oameni pregatiti pentru asta si inca lucrezi la acest lucru- ar fi un raspuns cat de cat bun.

Nu te grabesti. Nu pentru ca esti lenes ci pentru ca iti place sa tii cont si de detalii si de ceea ce trebuie sa faci pana la final. Si asta ar putea fi in favoarea ta de vreme ce inseamna sa nu te intorci din drum pana cand sa tot rectifici aspectele unui proiect. Cu alte cuvinte faci o data si bine!

Esti sensibil. Cu totii suntem insa directioneaza acest aspect catre partea de sensibilitate empatica. Lucrezi cu si pentru echipa si vei putea intelege cand unul sau altul nu poate sa isi duca la bun sfarsit un task. Trebuie sa arati ca ai o masura sa spunem si ca asta se refera la faptul ca iti poti controla reactiile si sentimentele.

Nu in ultimul rand din cele mai comune aspecte legate de defectele tale se numara si dezorganizarea. Insa poti oricand sa argumentezi ca fiind cel care lucreaza mai bine in astfel de conditii, ca asa esti mai creativ si nimic nu afecteaza bunul mers la lucrurilor, eventual doar aspectul desktop-ului tau.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.