duminică, 2 martie 2014

Un barbat modern si elegant stie ce sa aleaga

Toata viata noastra facem alegeri; uneori mai bune, alte ori mai putine inspirate care sa ne dovedeasca in cele din urma care ar fi trebui sa fie cea mai buna cale. Daca la 15 de ani inca esti in dubii si dileme cu siguranta la 20 stii deja ce iti doresti. Un barbat "bine" va sti ca hainele pe care le poarta ii aduc o oarecare imagine si emblema. O pereche de pantaloni barbati de la fashionus.ro nu este acelasi lucru cu o pereche cumparata la intamplare, de o calitate indoielnica.

Calitatea va fi cel mai bun mod de a te ghida cand doresti sa faci shopping. Un brand puternic pe piata nu isi va permite sa dezamageasca si sa schimbe regulile. Dar nu numai un label iti va da incredere pentru a cumpara. Tine de materialul din care sunt facuti o pereche de pantaloni; tot ce e sintetic nu te va face sa te simti confortabil. Mai mult decat atat, culoarea hainelor se va pierde cu fiecare spalare daca calitatea nu este punctul forte al acelui articol vestimentar. Sau mai rau, daca si la simpla atingere culoarea se ia de pe o pereche de pantalonii fii sigur ca asta inseamna ca acei pantaloni sunt numai bun de admirat si atat.

Desi haina nu face pe om cum spune o vorba populara conteaza in egala masura sa fii prezentabil. Un barbat va fi mai mult admirat si va intoarce capete cand va purta o pereche de pantaloni eleganti sau casual, de calitate ca cei ce ii gasesti pe fashionus.ro, decat atunci cand nu tine cont de partea estetica. Pana la urma sa fii banal nu iti va aduce nimic, nici macar satisfactia personala.

Ce te costa sa tii cont de asta? Pana la urma barbatii isi doresc femei cochete, mereu aranjate, femei care se ingrijesc si tin cont de asta de fiecare data, femei care isi pun in valoare calitatile. Se aplica si invers mai ales cand asta te va face nu numai sa te simti bine ci va aduce de asemenea si o doza de incredere in tine. Te simti mandru de tine cand faci o achizitie care sa merite. Pentru ca ne permitem sau daca nu suntem prea saraci sa cumparam ceva ieftin- vei inlocui de nevoie acel articol vestimentar, deci nu merita ca inca de la bun inceput sa investesti in ceva calitativ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.