luni, 27 ianuarie 2014

Cum iti recapeti zambetul de alta data

Oricat de mult ai avea grija de sanatatea dintilor se pare ca niciodata nu este de ajuns. Pentru ca spre exemplu albul dintilor se pierde in timp si reversul situatiei nu este atat de usor. Cum iti recapeti zambetul de alta data sau chiar ajungi sa ai un zambet cum nu ai avut pana acum? Numai medicul stomatolog te poate ajuta. Asa cum vei gasi pe www.doctoraminov.com segmentul de estetica dentara este din ce in ce mai apreciat si cautat.

Stiai ca primul aspect ce il distingi la o persoana este zambetul sau? Inevitabil prinvirea ta va fi atintita catre aceasta parte si cand zambetul nu este unul tocmai satisfacator intervine clar o lipsa de incredere in sine, se dezvolta un complex care te va urma orice ai face. Nu pentru ca vei gandi superficial ci pentru ca imaginea ta conteaza si ea intr-o oarecare masura vei alege segmentul de estetica dentara din lista de servicii oferite intr-o clinica sau cabinet stomatologic.

Mai mult decat a albi dintii pentru ca in timp se ingalbenesc inestetic aceeasi categorie de estetica dentara include si aplicarea unor mici detalii decorative pe dinte. Un plus de stralucire, acel mic detaliu care sa atraga privirile. Sau pentru termen lung grija fata de dintii tai ar putea insemna fatetarea acestora, o modalitate care sa iti prezinte structura de suprafata de o perfectiune adorabila si care sa protejeze in acelasi timp dintii naturali de factorii externi ce afecteaza sanatatea si aspectul acestora.

www.doctoraminov.com continua aceeasi lista de estetica dentara si cu detartrajul supragingival si subgingival. Pentru ca placa dentara este cea care in timp iti provoaca carii, estetic vorbind se diferentiaza de albul dintilor si se simte ca o asprime pe suprafata acestora inlaturarea lui se realizeaza corect numai la cabinetul stomatologic. Asta pentru ca in acelasi timp trebuie sa se tina cont de sanatatea dintilor, de a nu compromite acest lucru cu pretul de a scapa de placa.

Una peste alta, contrar a ceea ce se crede, ca estetica dentara este un segment pentru clasa de sus si mai cu seama un moft ajungi la concluzia ca ai nevoie de asa ceva pentru ca dintii sa fie sanatosi si zambetul tau acel ideal de imagine la care cu totii ravnim.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.