miercuri, 3 aprilie 2013

Imobiliarele astea...

Am constatat in ultima vreme ca pretul apartamentelor vechi scade din ce in ce mai mult, iar cumparatorul de casa devine mai pretentios atunci cand vrea sa achizitioneze o locuinta (exemplu cu preturile caselor il stiu foarte bine din localitatea unde locuiesc bunicii mei). Ideea e ca lumea a ramas conectata la preturile din 2008, lumea greu intelege ca un cavou de beton sau o casa din anii 70' cu 2 camere si cu o baie mica nu poate valora o avere la fel cum era in 2008. 

Acum daca ai putere financiara si un proiectant bun, plus o mana de meseriasi priceputi, dupa opiniile mele de incepator in ale constructiilor in 2-3-4 saptamani e ridicata o casa la rosu. Eu stiu pe cineva care inca nici nu a inceput bine constructia casei care si-a achizitionat deja parchetul, gresia pentru bai, usile...Acum repet, daca ai o proiect bun si esti hotarat iti proiectezi casa  visurilor tale, poti sa alegi incepand de la usi de garaj sectionale si pana la cum cresc plantele agatatoare in gradina pe foisor, desigur daca ai bani cash.

Ca daca iti iei un apartament cu prima casa si poate si ultima, daca te indatorezi la banci, nu ai cum sa te gandesti la geamuri termopan de ultima calitate, la tapet si poate si un acvariu in sufragerie. Strangi punga cum se zice...Sa stiti dragi prieteni ca luxul nici nu e asa scump. Dracu' e in detalii cum imi place mie sa zic. Am vazut de exemplu pe http://www.scharx.ro/promotii.html usa de garaj sectionala cu telecomanda la un pret de...700 Euro. Pai la pretul asta nu merita sa iti iei cu banii care ii dai avans pentru un apartament un loc de casa la tara sau intr-o zona adiacenta orasului (la tara) si sa iti construiesti casa cum iti place tie? Apoi sa iti faci un solar in care sa poti sa iti plantezi de exemplu rosii, castraveti, ardei? De ce sa te certi seara cu vecinul pentru ca ti-a ocupat locul de parcare?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.