miercuri, 20 martie 2013

Jos cenzura si monitorizarea!

Oricat de ciudat ar parea, va marturisesc ca in ultimul timp in mediul online ma simt din ce in ce mai cenzurat, monitorizat. Dupa lungi discutii cu prieteni, mi-am facut un cont de Facebook pe care nu am poze, dar la care sunt dispus sa renunt. De ce? Pentru ca circula zvonul deja bine cunoscut ca Facebook a fost creat la cererea CIA si acest zvon apare publicat din ce in ce mai des in ultima vreme sub forma de articol in diferite ziare sau bloguri credibile (adica nu cancan.ro).

Vorbim apoi de mass-media, de faptul ca daca spui cate adevaruri la televizor dispari subit de pe ecrane, vorbim in general de mizeria de zi cu zi. Poate voi o sa imi spuneti; Bravo, ai descoperit America! insa sunt din ce in ce mai convins ca in maxim 2-3 ani nu o sa mai putem face nimic online, black sau white, grey sau semi-legal fara sa fim "cenzurati".

De la tvrnews.ro citire.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) l-a amendat cu 1.000 de lei pentru discriminare pe directorul de cabinet al Prefecturii Mureş, Mircea Munteanu, care a postat pe Facebook mesajul "Arbeit macht frei (Munca te face liber), slogan nazist, aflat deasupra porţii fostului lagăr Auschwitz-Birkenaudestinat. Mesajul postat de Munteanu era adresat protestatarilor anti-guvern care au ieşit în stradă la începutul anului.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.