vineri, 28 decembrie 2012

Strangem surubu?

Avem guvern nou, taxe mai mari, sperante noi, inca!Avem niste preturi exorbitante pentru alimentele de zi cu zi, avem pensionari care se inghesuie la CAR Arges pentru 30 lei la o zi dupa Craciun...Avem de toate, vorba unei melodii mai vechi.Avem si saracie langa bogatie, o gramda de contraste, alcool contrafacut langa sampanie, mancare expirata langa caviar, oameni de afaceri potenti ale calor odrasle cheltuiesc 1 salariu minim in fiecare noapte de clubbing.Avem democratia asta pentru ca o meritam, la fel cum si eu merit sa fiu criticat pentru ca nu am fost la vot.

Nu vreau sa umplu blogul acesta de posturi pesimiste in care nu fac altceva decat sa ma plang, insa daca treburile merg bine, adica cum se prefigureaza ca o sa le mearga romanilor in 2013, o sa fie din ce in ce mai mult interesati de anunturi gen cumpar aur, pentru ca singura investitie de viitor sigura in momentul asta pare aurul.Adica in ce sa investesti altceva?In pamant ar merge, in case/terenuri si da si nu...Reciproca e valabila de asemenea, multi isi vand in ultima vreme aurul la puzderia asta de care de amanet si de schimb valutar.

Strang asadar romanasii nostri in 2013 cureaua?

1 comentarii:

  1. Sincer nu cred ca mai are cine sa faca ceva.. poate sa vina si Obama la guvernare ca tot nu ne scoate din datorii asa ca au venit alti ca trebuie sa avem pe cine da vina.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.