miercuri, 12 septembrie 2012

Mort cu zile la Spitalul Judetean Sibiu

De mult nu am vazut o stire care sa imi dea fiori pe coloana.In Sibiu, un baiat de 24 ani a murit la Spitalul Judetean unde a fost operat dupa ce s-a taiat la incheietura mainii.Totul a fost ok, parintele acum indoliat, pe nume lui Nicolae Barsan a dus spaga cuvenita medicilor, insa e drept mai slabuta, in functie de posibilitati (bani,branza,coniac).Cauza mortii a fost si de aceasta data neglijenta medicilor, care din cate se pare au ramas fara oxigen in sala de operatie, iar pana sa aduca un nou tub dintr-un alt corp al spitalului, baiatul a intrat in coma.

Din ce scrie adevarul.ro acest incident nu a fost unul singular.Tot in Spitalul Judetean Sibiu in 11 aprilie a fost trimisa acasa o tanara cu hemoragie interna care mai apoi a decedat.In aceiasi luna un barbat insotit de un branacardier a cazut pe scari si s-a lovit la cap.Trimis fiind acasa acesta a suferit o hemoragie cerebrala si a murit.

Si eu am fost intubat la viata mea, dar nu pot inca sa inteleg cum au putut sa ramana fara oxigen in sala de operatie.Dupa cum spuneam aceasta stire ma infioreaza si ma intriga in acelasi timp.Culmea e ca ravnesti sa iei spaga de la un om amarat.

Nu e prima stire de acest gen, insa in locul baiatului as fi putut fi eu sau tu!

6 comentarii:

  1. Oamenii din Romania la ora actuala alearga doar dupa bani.Nu le pasa de nici unu' din noi doar daca le oferim o suma de bani unor oameni incompetenti.

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacate ai dreptate.treptat, treptat romania la nivelul constiintei sociale se dezumanizeaza ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tragic. Ceva ciudat, se face ventilaţie manuală cu balonul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu cum se face aia.au incercat din cate am citit sa faca, dar iti dai seama ca nici pe un balon de pe vremea lui ceasca nu te poti baza :)

      Ștergere
  4. DA, asa se intampla in Spitalul judetean din Sibiu, am patit cu mama in data de 22 sept.2012 ora 2 dim.cand a facut un accdident vascular ischemic si a cazut fara cunostiinta in baie lovindu-se la cap si vomitand cheaguri de sange, am chemat salvarea si la urgenta in loc sa ia in condiderare simtomele , a fost cusuta la cap si in loc sa o monitorizeze avand in acel moment si tensiune peste 20 si ne lund in cosiderare nici sangele varsat dr. Rosca m-a apostrofat si m-a trimis acasa la ora 3 dim, ca apoi sa o aduc la 8 dim din nou de urgenta la neurologie dupa ce am chemat medicul de familie , care imediat ne-a trimis la spital, daca o lasam asa acum era moarta mai ales dupa complicatiile pe care le avea. Am vrut atunci sa fac plangere dar am stiu ca nu o sa rezolv nimic, dar cel putin vreau sa-i multumesc dr. doctor pentru umilinta pe care am simtit-o eu in acel moment.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc pentriu comentariu.tine capul sus chiar si in momentele dificile ale vietii.eu cred ca daca situatia financiara iti permite ar trebui sa il actionezi in judecata pe parte civila (daca ai si ceva probe).poate ii lasi numele complet intr-un comentariu tot in acest post, poate cineva cauta pe google si invata din experienta ta de cine sa se fereasca!

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.