luni, 11 iunie 2012

Penibililor

O parte din supararea mea de aseara nu provine din faptul ca am asistat la o victorie rasunatoare USL ci mai ales datorita senzatiei de deja-vu, avand de multe ori impresia ca urmaresc televiziunile din 2004.Exataz, propaganda USL multa, antene mandre si infantile si datorita faptului ca anumiti indivizi le-au copiat sigla, altfel reformulat, paranoia, comportament schizoid si egocentrism la scara nationala.

Eu sunt un profund adept al ideilor liberale si chiar conservatoare, insa sunt incapatanat ca un catar, greu de convins si de multumit.Il consider pe Victor Ponta un penticostal istet, pe Crin Antonescu un descurcaret de clasa.Ma nemultumeste crunt insa alianta PNL cu PSD si stirile distorsionate prezentate ieri mi-au provocat o imensa repulsie fata de posturile de stiri, fata de antene si nu numai, fata de romania politica in general.

PDL a iesit binisor dupa ziua de alegerile locale de ei, dar sunt in opozitie si imprumuturile luate de ei trimit statul national unitar spre disolutie, mai mult din punct de vedere economic decat teritorial.

Am fost furios in calitate de locuitor aflat in provincie datorita faptului ca am vazut doar fala multa, cum zicem noi ardelenii si la ora 21 au fost afisate rezultatele cunoscute inainte cu cateva ore de pe site-urile de stiri si mai ales de pesurse.ro

Cand l-am vazut pe Crin Antonescu in studioul Antena 3 am inchis televizorul.Am zis un singur lucru;uite-l pe Traian Basescu in noaptea din 2004.A doua zi, acum cand vad iarasi Antena 3 zic;totusi oare domnul Dan Voiculscu nu are asa nici un amestec la Ministerul Agriculturii aflat in portofoliul PC?Vrea el democracy cu orice pret?

Tu ce zici ThinkAgain de articolul asta?Sunt paranoic si imi irosesc timpul cu analize politice in timp ce ar trebui sa invete pentru BAC?

P.S:Iarasi vad un sindicalist care ma zgarie la ureche la Antena 3

P.S 2:Pe Traian Basescu il mai suspenda?

1 comentarii:

  1. Nu cred că se va produce suspendarea lui Băsescu!Nu folosește nimănui!După alegerile parlamentare este posibil deși....cred că în momentul când s-a produs demiterea guvernului Ungureanu s-a făcut cu acordul lăsării în pace a lui Kiorete pentru tot mandatul....Nu cred că va fi suspendat!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.