sâmbătă, 28 aprilie 2012

Tiranofobia

aNu am avut timp de blog in ultima saptamana, asadar tin sa ma revansez in astea 4 zile libere.Inainte de toate vreau sa va marturisesc ca nu sunt deloc entuziasmat de schimbarile politice petrectute ci mai degraba am mari suspiciuni in ceea ce priveste noul guvern usl-ilist.

Realizand un sumar ai scenei politice actuale trebuie totusi sa remarc:

Discursul lui Crin Antonescu de ieri, vineri 27 aprilie 2012, ziua motiunii de cenzura.



Cresterea Euro.Avem un euro de 4.37 RON

Cam atat avem pentru moment si o lunga lista de supozitii.Cine vor fi noii ministri ai USL?Vom asista sau nu la epurarea politica promisa de USL de ani de zile?

Prietenul meu ThinkAgain.ro spunea ca SUA si-a luat practic manuta de pe Traian Basescu, asadar, caderea guvernului e inceputul sfarsitului pentru acest mare animal politic, deja devenit un mojic fara imaginatie.Personal eu sunt foarte reticent, pentru ca un nou esec la guvernare poate fi inceputul sfarsitului pentru poporul roman.Nu suntem noi pasarea Phoenix sa renastem din propria cenusa, astfel ca prudenta poate fi un cuvant cheie in aceste zile.

La nivel european avem alegerile din Franta si cum spunea o stire promovata de dragul nostru Yahoo, avem o Sarkofobie.Europa respinge in aceste luni/zile/ani de criza declansata de lacomia unchiului Sam tot ce aduce a dictatura,totalitarism. sau populism.Putem spune ca USL a inceput bine prin discursul lui Crin insa totul sta in in cateva intrebari:

Cine vor fi noii ministri USL?O sa avem sau nu o epurare politica?O sa se erodeze USL inainte cu 6 luni de alegerile parlamentare?


Sursa poza basarica.wordpress.com


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.