joi, 22 martie 2012

Tupeu de borfas

De 10 minute sunt trezit si sunt al dracu de fericit.Boldea le-a dat teapa.Adica Boldea ne-a dat teapa noua tuturor...Fericirea mi-o explic prin faptul inca odata am/avem confirmarea ca Romania e tara tuturor posibilitatilor.Prin urmare daca pui cash-ul jos poti sa fi mai liber ca in SUA.

De ce e Boldea un borfas cu guler alb?

Desigur, nu ma pot pronunta pana la o condamnare definitiva in instanta, vorba jurnalistilor...Insa Boldea, avocatul asta chelios si fara procese prin fuga lui si prin tepele date a confirmat cele mai intunecate ganduri pe care le poate avea un om in tara asta.Sau mai bine zis a intarit vocea celor care sustin ca politica e o curva care se pupa cu mafiotii si care apare mai apoi in fata poporului precum o fata virgina.

1.Se dovedeste inca odata ca daca ai contul gros poti sa ocupi chiar un loc de parlamentar.
2.Se confirma de asemenea faptul ca daca ai cohones tare, poti sa fi si parlamentar si in acelasi timp un infractor de cea mai joasa speta.
3.Poti sa fugi la putine ore dupe ce te pisi pe alegatori, pe sefii tai de la partid si sa iti bagi organul in toate, daca esti baiat destept si ai o mare parte din avere "under control", cum se pare ca e cazul lui Mihaita Boldea.

Cu toate ca Mihail Boldea ramane pana la urma un borfas, in cei 19 anisori ai mei de viata lucrurile astea nu le-am intalnit decat in carti, in arhetipuri, in caracterizarile lui Dinu Paturica si Stanica Ratiu.Si poate uneori in visele unora povestite in fata scarii..

Dedicatie speciala pentru Mihail Boldea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.