luni, 19 martie 2012

Domnul nostru luminat

Domnul nostru presedinte luminat, cum ziceam intr-un articol trecut "Regele soare" se tot lupa dansul asa cum e de fel umilit sa sparga Uniunea Social Liberala.Si daca tot e asa preocupat si ar vrea dupa cate sa vede sa isi faca scoala de politicieni dupa terminarea mandatului as vrea sa ii reamintesc prin prezentul articol ca imaginea unui personaj politic e deosebit de importanta.Tocmai de aceea vreau sa ii recomand produse naturiste de la calvita.

De ce produse naturiste?

Pentru ca odata ce treci de o anumita varsta inevitabil ai nevoie de "ajutor".Fie ca ai probleme cu hormonii (speram ca nu e vorba de asta in cazul nostru) ori pur si simplu vrei sa fi fresh si la batranete si bagi nitel in tine niste antioxidanti.

P.s:

Renunti la orice altceva nesanatos si folosesti produse naturiste constand in vitamine,minerale sau tot felul de suplimente oferite de magazinul calvita, caruia i-am atasat si link.

P.s:

Transportul e foarte rapid asa ca ajunge foarte repede produsul la cumparator.Dar daca cumparatorul ar fi presedintele tarii care din cate se vede pare tot mai obosit?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.