joi, 9 aprilie 2015

Barbatul modern - cum se defineste

A fi cool in era noastra inseamna de fapt sa urmezi un val de tendinte si sa tii cont de tot ceea ce inseamna acest lucru. Desigur, vei adapta totul insa asta nu inseamna ca tuturor li se potriveste. Daca pana acum freza a la' Smiley era ceea ce musai trebuia sa bifezi acum sunt si alte caracteristici ce se pot imbina.

Iata ce spun specialistii despre asta:

Barba stufoasa este deja cunoscuta si inca e pe val. Daca in trecut unii considerau barba ca si prezenta ca si aspect total neingrijit, corelat cu o persoana fara adapost, cei de pe strazi acum barba este de fapt semn al barbatiei si inca o dovada in plus de barbat puternic, de macho asumat. Asa ca de la caz la caz in functie de ceea ce se potriveste ramane sa se lase barba crecuta ca semn de trend in randul masculilor.

Un tatuaj? Suna hot asa cum spun tendintele insa asta nu inseamna ca toata lumea ar trebui sa aleaga asta. Atentie insa, spun specialistii. Trebuie sa iti asumi respectivul tatuaj si sa fie o alegere buna. De altfel ar putea sa fie total in dezavantajul tau.

Parul lung, Nu de rocker insa in orice caz parul cu codita de samurai spre exemplu este stilul perfect si actual. Asadar, un stil usor rebel sau chiar si copilaresc este si stilul preferat de tot mai multe femeie si adoptat de tot mai multi barbati.

Intr-un oarecare stil de hip noul barbat este cel care aduce o combinatie intre clasic vintage si actual indraznet. Genul acesta devine tot mai popular si se potrivesc celor de middle age. Pana la urma nici nu ne imaginam o asa imagine in tatal nostru, la varsta pe care o are.

Pe principiul tara arde si altii se piaptana sociologii explica ca tendintele din acest punct de vedere difera. Nu scapa nici barbatii din aceasta ecuatie, culmea, desi chiar ei sunt cei care cam fug de un astfel de hobby.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.