marți, 2 aprilie 2013

Traiasca romania!

Sunt dezgustat de Romania Europeana a noastra. De ce va zic asta? Pentru ca deschid televizorul vad divertisment de proasta calitate, merg pe strada nu pot respira de praf in timp ce rromii ce primesc ajutor social stau bine mersi...Ziceam intr-un articol precent ca acuz cenzura de pe internet care treptat, treptat scoate coltii si mai ales nu vad chestii care sa ma faca sa astept sa traiesc in tara mea urmatorii 5-10 ani. Una e sa traiesti si alta e sa vegetezi...Un om care vegeteaza e genul de om care munceste 10 ore pe zi si are mainile crapate de munca, ajunge acasa si da drumul la televizor. Mananca niste cartofi, ca bine zicea prietenul meu ThinkAgain.ro ca viata se vede altfel cu stomacul plin...si se uita toata seara in gura lui Crin Antonescu, sa vada daca iese PNL de la guvernare.

Sincer nu stiu cum arata un om fericit in Romania!

Va mai spuneam ca am multi colegi de generatie care au abandonat facultatea datorita problemelor financiare si a lipsei de perspectiva, ca tot am ajuns acum de la facultate...

Stiti ce se va discuta maine in sedinta CSAT?

Pe ordina de zi se află stadiul aderării României la spaţiul Schengen şi al demersurilor politico-diplomatice. Potrivit Preşedinţiei, pe agenda şedinţei CSAT sunt incluse şi următoarele subiecte: metodologia de comunicare şi acţiune pentru instituţiile şi autorităţile cu responsabilităţi în gestionarea situaţiilor de atacuri teroriste în care sunt implicaţi cetăţeni români aflaţi în afara teritoriului României; ameninţările cibernetice la adresa României şi securitatea sistemelor informatice de interes naţional.
Sursa Ghimpele.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.