miercuri, 26 septembrie 2012

Page Rank Update - 30 septembrie 2 octombrie

Prietenul meu Andrei Ursachi, blogger pe http://site-info.ro si administrator la Articole-Sponsorizate.ro ne pune in alerta, anuntand ca din calculele sale (care sunt extrem de precise) ca urmatorul google page rank update va avea loc undeva intre 30 septembrie si 2 octombrie.Dupa cum voi, cititori de bloguri si haiduci ai internetului probabil stiti, page rank-ul e foarte important pentru un blogger, avand in vedere ca un page rank mare iti asigura posibilitatea sa vinzi advertoriale la preturi destul de bune,  astfel incat la nevoie ai de unde sa platesti service-ul laptop-ului sau factura restanta la internet.Nu cunosc personal pe nimeni care sa se fi imbogatit din blogging.

 

Cum sa calculeaza Page Rank-ul? 


Mie imi place sa privesc PR-ul, ca o ierarhie de la 1 la 10 sau ca un grad in armata.Aveam un prieten care imi spunea "mai uite ca trafic toti au, dar PR-ul asta e ca un rang care nu poate sa ti-l ia nimeni.Uite-te la Regele Mihai".Page Rank-ul se calculeaza pe baza algortim-ului google de cuantificare a link-urilor care duc catre blogul/site-ul dvs. si nu numai.Un page rank se obtine in functie de anumiti factori precum:link-uri, continut, vechime si frecventa cu, care autorul blogului posteaza articole.Un numar mare de articole unice automat = sanse mari pentru Page Rank > 2.E relativ greu sa ajungi la PR 5 si aproape imposibil sa sari de acest prag.

24 comentarii:

  1. vezi ca e uite-te nu cum ai scris tu legat.

    RăspundețiȘtergere
  2. am luat aminte.

    diacritica.wordpress.com/2012/06/06/uite-uita-uita-te

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vad ca ai multe linkuri stranse in ultima perioada.daca ai fi avut domeniu propriu ai fi facut banuti frumosi din articole platite.

      Ștergere
  3. am cumparat links in ultima vreme chiar daca am zis ca nu bag bani in blog.am luat pe nehoiu.net si pe meinmindz.wordpress.com (ambele pr 4).uite-te la www.studentul.info sa vezi el ce de linkuri are si pr 6.oricum am eu sunt multumit de ce am realizat pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incearca sa iti faci un site de jocuri online ca se castiga mult mai bine.din advertoriale imbatranesti pana sa scoti un ban.daca stii seo incearca nisa de games online.am luat acum myarcadeplugin cu 25 euro si totul e automat, adaug jocuri cu un simplu click.partea grea cu un site static e de link building.

      Ștergere
  4. cat iei in medie pe articol?articole sponsorizate are campanii sau fac si ei ca blogmoney de te pun sa licitezi si ramai dupa cu ochii in soare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana acum am facut cam 600 ron cu articole-sponsorizate.ro.

      pe vreaucarti.eu e cam greu sa postezi advertoriale.cel mai bine e sa iti faci un blog generalist.

      Ștergere
    2. doar din romania-europeana.blogspot.ro?in cat timp?

      Ștergere
    3. raul bro...in cam 7 luni sincer.

      Ștergere
    4. nu e o perioada destul de lunga?vezi ca ti am dat buzz pe mess.

      Ștergere
    5. nici affiliate marketing nu e de neglijat.orice ai face ai nevoie de munca si linkuri bune.tine cont ca nu poti sa faci din rahat bici peste noapte.

      Ștergere
  5. acum sunt.ba da e o perioada cam lunga, insa e destul de sigur.articole sponsorizate is seriosi si campaniile exista, chiar daca uneori nu sunt asa multe, sunt bine platite.am luat si 30 lei pe advertorial la pr 3.

    @carti

    nu e.baietii au si cont de facebook, pardon, grup.au suport pe messenger, iar cand vrei sa scoti banii platesti 16 % impozit pe profit.

    RăspundețiȘtergere
  6. In ziua de astazi cam este irelevant pr-ul si asta nu o spun eu ci Matt Cuts

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. e ok eugen si blogul tau.cred ca faci si tu pr 4.

      @haine dama

      esti mult mediatizatul "perfu" vad din linkurile din blogroll?imi place de tine ca ai multi fani bloggeri :))

      Ștergere
  8. La cat mai mult PR pentru toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa consume banda si sa faca trafic ma gandesc :)) nu mai da atata importanta page rankului.banii adevarat se fac din trafic / clickuri

      Ștergere
  9. Bun articolul , sper sa fac pagerank 5 :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @raul

    trebuie sa ai ceva $$ sa poti sa faci un site cu adevarat competitv.de ceva timp nu cred ca se mai pot scoate $$ din piatra seaca nici pe net.

    @andrei

    esti aproape de pr 5 zic eu.dai o bere pentru toti astia ce ti am pus link nu?

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu astept cu nerabdare sa-mi creasca pagerank-ul, sper. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dai o bere daca urci la 4?

      p.s:atata am vorbit si pe messenger despre page rank de m-am saturat.fie ce-o fi..

      Ștergere
  12. uite ca s-a amanat acest pagerank update ...

    sper sa primesc si eu pagerank 3

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.