joi, 27 septembrie 2012

Despre shopping si initiative

In ultima vreme am avut ocazia sa vad numeroase magazine online, ba chiar sa si promovez unele prin articolele mele.Vorbim astazi asadar despre shopping-ul online si despre puzderia de magazine care a aparut pe net si care ne indeamna cu oferte unele mult peste pretul pietei, sa cumparam jucarii, electronice, haine, accesori sau chiar cosmetice/parfumuri.Eu pana de ceva timp traiam cu impresia ca, consumul s-a redus atat de mult incat magazinele clasice duc lipsa de cumparatori, iar de shopping online nici poate fi vorba.

Ei bine se pare ca m-am inselat...De ce?Pentru ca vad ca affiliate marketing-ul infloreste in online romanesc.E drept ca sunt putini cei care cunosc detaliile si trucurile care te ajuta sa generezi un numar mare de vanzari din trafic targetat, insa vad ca sunt si webmasteri are aduc propria marfa din export si o comercializeaza online.De exemplu astazi vreau sa va dau un exemplu de magazin online de parfumuri, care intre noi fie vorba nu cred ca plateste impozite considerabile la stat (cred ca stiti foarte bine la ce ma refer).Vad ca are marci de lux pe etajerele lor aranjate pe categorii si tabele in Wordpress.Deci sa inteleg ca inca se pot face bani in Romania nu doar din tepe si tunuri destepte.(vezi articolul lui Andrei Ursache despre Teapa Salve).

Il rog pe propietarul magazinului online de parfumuri, care vad ca vinde marci precum Bvlgari, Burberry sa ne lamureasca ce si cum face si daca merge treaba.O sa ii dau un mail proprietarului site-ului sa vad cum reuseste sa faca asta.Daca imi vinde si mie reteta?

7 comentarii:

  1. nici eu nu am crezut ca lumea sa prefere sa cumpere parfumuri de pe net.am si eu o groaza de cadouri primite de la rude cred cumparate tot asa, prin online sau la graba.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) daca tu faci un lucru nu e neaparat ca si ceilalti indivizi sa faca la fel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mesaj doar pentru tine!
    Stimabile... nu te supăra, nu ţi-o zic în spiritul de Captain Obvious sau Captain Grammar dar... şi eu scriu articole "on the fly" dar înainte de a apăsa butonul "Publică" îi mai trag o revizie să văd ce greşeli mi-au scăpat, dacă ideile sunt formulate bine şi mai ales dacă reuşesc să mă fac înţeles.
    "despre puZderia de magazine"
    "accesoriI"
    "Eu pana de ceva timp traiam cu impresia ca, consumul s-a redus atat de mult incat prin magazinele clasice nu prea calca cumparatorii." ??
    "online-UL romanesc"
    "din trafic targetat" ???
    "intREprinzatori proprii" - ai şi un pleonasm ideologic aici deoarece, prin definiţie, întreprinzătorul de azi este unul care munceşte pentru el
    "Vad ca are marci foarte tritate pe etajele lor..." ??? un magazin are etajere sau rafturi. Şi "tritate" ce-ar fi, că îmi sună a italiană, "tritate" fiind "tocate" - carne tritata / carne tocată
    Ştiu că nu eşti de acord cu critica, nimănui nu-i place. Dar mie îmi place de tine că ai entuziasm şi mai ales că vrei să faci şi nişte bani din treaba asta. Dar un potenţial client (pentru care să scrii un articol plătit) fuge sau se gândeşte de două ori înainte de a-ţi da un contract pentru un articol.
    Şi de aceea îţi spun... E o vorbă: dacă vrei să afli adevărul despre tine ceartă-te cu un prieten.
    Sper să nu-mi porţi ură. Văd că eşti destul de inteligent, peste medie, ca să înţelegi.
    Baftă multă şi inspiraţie


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa il recitesc.ai dreptate, articolul l am facut pe genunchi.pana diseara corectez.multumesc pentru critica, pentru ca altfel probabil ca nici nu ma uitam peste articol.(25 lei am luat)

      Ștergere
    2. ai cam multe advertoriale in ultima vreme.gata ai renuntat sa mai schimbi ceva in tara asta?te-ai maturizat subit?

      bun venit in lumea mea, a celor care au terminat liceul si isi cauta job.

      Ștergere
    3. @Raul
      Prin ceea ce face schimbă ceva... Măcar aşa îşi scoate banii de buzunar şi nu mai cere părinţilor. Şi ăsta e un lucru bun, cel puţin pentru mine. Acest fapt poate şi ar trebui să servească drept exemplu celorlalţi de vârsta lui...

      Ștergere
    4. recitit si modificat articolul.ma dor ochii si nu prea obisnuiesc sa recitesc.ramane de multe ori cum tastez.trebuie sa modific rezolutia la monitor si sa ma obisnuiesc cu noua interfata blogger.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.