miercuri, 8 august 2012

Dinozaur politic

Ca tot am postat anterior o parodie muzicala adresata lui Crin Antonescu, nu ma rabda sufletelul sa nu atasez o poza si cu Traian Basescu, ironizat de aceasta data de basarica.wordpress.com.Imi mentin insa pariul facut, Traian Basescu inca isi permite sa fie jucator, atata vreme cat inca beneficiaza de sprijin extern.

8 comentarii:

  1. TB?!!! un personaj interesant, fascinant pe alocuri referitor la acscensiunea lui in politica. de la ''muie ti-am spus eu''(era secundul lui petre roman la acea vreme)a construit un partid imens, eu nu credeam vreodata ca in romania va exista o forta politica opusa psd-ului (fostul pcr, oricat s-ar spala ei, izul de comunism ramane la acest partid). dar tragand linie observ ca acel partid este un singur om, insusi traian basescu. PDl-ul este in viata si va fi in viata atat timp cat acest om va juca pe scena politica.

    RăspundețiȘtergere
  2. emil constantinescu un presedinte de paie spunea in 2000 : ''ma invins sistemul de asta nu mai candidez'', plecand de la declaratia lui constantinescu ma orientez din nou la TB, si spun: omul asta nu numai ca s-a luat la tranta cu sistemul din care facea parte, el insusi a devenit un sistem greu de ucis.

    acitivitatea lui ca presedinte??!! sunt multe de spus, trebuie luat si cu bune si cu rele, insa ce va ramane in urma lui este o orientare spre vest si nu spre est asa cum a fost pana la inscaunarea lui TB.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam asta zic si eu.Traian Basescu e cel mai mare animal politic, cea mai mare hiena, poate mai mare decat iliescu.la cum merge guvernul tare imi e frica ca o sa il regretam pe emil boc.Traian Basescu a fost un presedinte sinistru din punct de vedere al comunicarii in al II - lea mandat.a gresit nu doar la capitolul imagine dar si la discurs.e in firea lui sa fie dusmanos, rautacios, dezbinator.(aici e marea problema)

      cauta pe net faptul ca USL si-a trantit in parlament propria lege, referitoare la gazele de sist, in momentul in care aajuns la putere.

      Ștergere
  3. boc nu a fost un prim ministru slab referitor la acele vremuri. eu cred in continuare ca romania are nevoie de un om cu coasa ca boc. peste ani si ani de boc se va spune ca a fost omul care a evitat falimentul mergand pe gura prapastiei.

    pe basescu nu poti sa-l schimbi. e militar de cariera, in plus eu il banuiesc de un puternic spirit antonescian (maresalul ion antonescu).''si eu as fi trecut nistrul''- traian basescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in legatura cu ultima propozitie te inseli.uitete la interviul de pe realitatea tv, interviu acordat lui costi rogozanu in care condamna faptul ca antonescu a trecut la deportarea evreilor, a holocaustului.e exagerat cred sa zici ca basescu a dat dovada de un spirit antonescian.traian basescu e un animal politic si atat.securist de cariera.basescu nu cred ca stie exact ce parere are de antonescu, dar noi daca facem speculatii?

      p.s:te referi la interviu de care zic, dar scoti din context antisemitismul lui ion antonescu?

      Ștergere
  4. nu ma refer la dialogul cu ion cristoiu. antonescu este antisemit ca asa vor rusii. antonescu este cel mai mare roman alaturi de eminescu.

    ''cei invinsi nu au niciodata dreptate''.

    RăspundețiȘtergere
  5. un mic studiu de caz http://www.art-emis.ro/istorie/454-pentru-onoare-si-demnitate-alinierea-la-maresal.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa citesc articolul dat mai sus pentru ca pare interesant si bine documentat.mai sincer, eu nu sunt un nationalist infocat in ultimul timp.mi se pare un pic exagerat atata timp cat acum suntem o tara vai mama ei.eu nu am nimic impotriva evreilor si nici a maghiarilor din zona mea natala.cultura romaneasca trebuie sprijinita, spiritul nationalist cultivat, insa nu trebuie radicalizat nimic.ANTONESCU A FOST UN MARTIR!TLC! dar atat.

      eu ma feresc in general de etichete si prefer linia de mijloc.am un prieten foarte bun, e si evreu si ungur si are si cetatenia maghiara.

      am ajuns de la basescu la antonescu.tenebrele istoriei ne prind din urma :))

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.