luni, 11 iunie 2012

Sa traim inainte de toate


Viata e facuta cu bune si rele, necazuri suparari, urcusuri si coborasuri.(Vezi Curba lui Gauss)
Aseara am fost cam scarbit si mi-am prezentat necazul in articolul de mai jos.Viata noastra se desfasoara intre niste coordonate care nu sunt tocmai fixe.Destinul ne poate duce cu sau fara voia noastra catre succes sau catre esec.Totul e relativ in lume, in politica, in societate si lista poate continua.

Viata e una singura, adolescenta e una singura, tineretea e una singura, clipele sunt unice.Omul e inzestrat cu anumite calitati si defecte, anumite coordonate in care viata acestuia se misca, el ca fiinta evolueaza din anumite puncte de vedere, in timp ce in altele nu beneficiaza succesul, de implinirea deplina.

Eu ca fiinta am evoluat intre cunoastere si razvratire (am fost un elev de multe ori rebel) intre dragoste si deziluzie, chiar intre cunoastere si ignoranta.

Am fumat si marijuana, am baut si un pic de alcool, au fost saptamani in care am lipsit si de la scoala...Au fost materii la care am ramas corigent, am facut greseli, mi-am facut prieteni, m-am certat cu alti prieteni, am invatat sa trec si prin fericire dar si prin frustrare si dezamagire.

Au fost momente pline de fericire dar si momente in care m-am intrebat care imi e rostul pe lume.A fost un moment in care am cochetat cu "mandatul de perchezitie" dar si cu repetentia.A fost un moment in care spiritul meu vroia sa scrie poezii...am pus pixul pe foaie si daca bine ma gandesc am scris!Mai am si acum 2-3 carnetele...si un premiu :)

Au fost clipe cand am zis ca "nu se poate" sau "nu mi se poate intampla mie" dar si altele cand m-am simtit in varful lantului trofic sau intr-o betie de fericire.

Am facut multe, am trait multe si mai am inca multe de facut.Daca totul s-ar fi invartit in jurul notiunii de "Romania acum" , in jurul sistemul actual din care facem parte probabil ca ar fi trebuit sa imi recunosc si sa ne recunoastem infrangerea si sa mergem pe Marte.

Categoria posturilor personale, intime.Amintiri & emotii :)

2 comentarii:

  1. Viata trebuie traita intradevar cu bune si rele dar mereu cu masura ..zic eu ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) pai cu masura.oricum viata in linii mari e plictisoare :) aceiasi rutina, aceleasi placeri, noroc cu micile bucurii...

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.