sâmbătă, 19 mai 2012

Ziceam ca nu mai critic


Parca ma inmoi.Spunem in postul precedent ca o sa revin soon sa scriu pe blog.

Ideea e ca am avut ceva probleme de sanatate (oboseala cumulata + teze + cofeina) si 3-4 zile am fost bolnav rau la pat, iar acum incep sa imi revin.E drept ca odata cu oboseala mea isi face aparitia si conformismul si parerile rezervate parca mai noi si maturitatea...

Ma impac treptat de despartirea de fosta iubita, mitul iubirii devine mai clar si nu mai urasc foarte tare nici religia si nu mai pot critica foarte dur nici politica romaneasca si socialul indobitocit de mass media romaneasca.Stau meditativ in vizuina mea si reflectez...

Sunt prea tanar sa fiu independent, prea tanar sa fiu suparat pe viata si prea batran sa imi mai arda de prostii.Treptat cu inaintarea in varsta am invatat sa respect si pararea celorlalti, chiar daca de multe ori nu sunt in totalitate deacord.

Am invatat ce inseamna toleranta si in perioada ce vine nici nu o sa deschid TV-ul pe posturile de stiri.Nu o sa caut nici explicatii la paradoxuri si nu cred ca plec foarte curand din Romania.

Poate dupa ce termin de filosofat si sper eu, termin facultatea cu brio, ma retrag si urmez sfaturile lui ThinkAgain, fac agricultura, o familie numeroasa poate devin si evlavios cu inaintarea si mai mult in varsta.


Trebuie sa recunosc am ramas un razvratit pana la varsta asta si de acum imi propun sa ma schimb si devin mai bun, odata ce imi pun caramizile si torn fundatia, facand astfel primii pasi in realizarea propriilor idealuri.Trebuie sa va anunt ca weekend-ul ce vine o sa va impartasesc impresia cu care o sa raman in urma participarii la nunta unui prieten de familie (preot).

Deci promit ca o perioada nu mai critic pe nimeni si nici macar nu o sa scriu despre schimbarile din sistemul educational romanesc.

P.S:Cat credeti ca ma tine?




2 comentarii:

  1. E o promisiune facuta noua sau tie? Eu cred ca trebuie sa faci ce simti cand simti dar cu responsabilitatea faptelor in minte ;) Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.