miercuri, 30 mai 2012

Slabe sanse pentru Romania

Parerea mea e ca sistemul educational romanesc e strict conditionat de cel politic.Politicienii ne vor prosti, usor de prostit, de manipulat odata la 4 ani cand punem stampila.Vor o populatie indobitocita si plina de probleme care zilnic primeste noi teme de gandire, prin intermediul televiziunilor.Desigur, dezbateri fara finalitate si fara un scop precis.Romanii au talent, concursurile si genul de branding din state ne-au luat rapid ochii si practic tara asta e aruncata spre o lume globalizata in care mitul jurnalul de stiri obiectiv sau a campaniei corecte de informare practic nu exista.

Campania aceasta electorala ne demonstreaza inca odata ca Romania nu a avansat deloc in ultimii ani, insusi faptul ca politicienii sunt putin preocupati sa prezinte programe electorale clare, denota o mizerie crunta.USL-ul lui Crin si a lui Ponta a uitat foarte rapid de promisiunile facute in fata natiunii prin comunicarea mijlocita de Dan Voiculescu si a trecut la treaba "uzuala", trocurile pe care le fac toti politrcuii.

Repet si poate am mai spus lucrul asta de multe ori, insa de data asta il intrezaresc din ce in ce mai clar.Romania e usor de manipulat!

Avem 3 partide, 4 televiziuni care conteaza si toate in mana unor oameni care in momentul cand capitalul de imagine al unuia se erodeaza se schimba intre ei.

La nivel global constatam in SUA, in sufletul democratiei o critica adusa sistemului capitalist, in Europa, mai bine zis in Grecia, asistam la intrarea in parlament ale unor partide extremiste.

De ce Romania ar face rabat de la ce se intampla pe glob?Prietenul meu ThinkAgain ne ureaza de mult timp apocalipsa usoara.Eu nu sunt asa specialist insa tin sa va reamintesc si sa strig cat pot de tare:

TELEVIZIUNEA, POLITICUL SI LIPSA DE CULTURA A ROMANULUI O SA NE UCIDA CA NATIUNE SI CA IDENTITATE NATIONALA.MODELUL CAPITALIST, TIPUL CORPORATIST CU CAMASA ALBA SI CRAVATA NU E PENTRU NOI ROMANII.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.