luni, 7 mai 2012

Goblene

Dragii mei pustiul a crezut ca face astazi atac cerebral.Caldura mare monser, am dat si ultima teza la limba si literatura romana, asa pe stomacul gol si dupa o noapte nedormita.

Si ca tot nu am dormit prea bine si beau un Red Bull acum, despre ce as putea scrie?Normal, despre arta.Cat de frumos suna arta...

Astazi am gasit un shop de goblene, ca tot vine sfarsitul anului scolar si trebuie cate un cadou mic la profi.Goblene tata, mari, mici, scumpe ieftine, de toate pentru toti.

Ia uitati un goblen la 7 milioane, destul de misto care nu e kitch.Ca multa lume confunda tesaturile cu carpete, adica cu kitch.Atentie!Goblenul e o chestie cusuta foarte greu de realizat.Eu asa in sufletul meu de ovreu, ma gandesc cat costa dom'le sa faci cateva goblene misto si dupa sa le vinzi?Am un cunoscut care picteaza mobila si lucrand acasa castiga destul de bine.

Asa ca daca nu luam BAC-ul sau admiterea la faculta ne apucam de cusut.

3 comentarii:

  1. Super, habar nu aveam ca exista site-ul.Ce mai faceam si eu cand eram mica :)O saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. eh, vad ca ai un post misto.si eu iubesc ploaia!in ceea ce priveste arta, o iubesc si pe ea, dar nu am bani ca sa fiu un "colectionar" si sa duc o viata boema.

    te pupa pustiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragilor,mai bine luati bac-ul,sau invatati o meserie banoasa,ca asta cu goblenul nu tine !E plin net-ul de ele,dar cica nu mai sunt la moda!Cine are pasiunea asta si le coase singur,sau le cumpara ieftin de prin consignatii!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.