sâmbătă, 31 martie 2012

Sentimente contradictorii

Habar n-am ce sa mai cred despre nea Gigi Becali.Parca imi vine sa scuip TV-ul cand il aud ca face aliante cu Elena Udrea sau cand il pupa pe Basescu dupa ce l-a facut tradator national imediat dupa ce a fost eliberat din puscarie.Nu imi place nici stilul sau de magraon si nici delirul religios.Dar totusi daca e sa avem pitipoanca tarii (Bianca Dragusanu), briliantul tarii (Adrian Mutu) trebuie sa il avem si pe George Becali care e...filantropul tarii sau habotnicul tarii ori bisnitaru tarii?

Decideti voi.Mai jos aveti un video vabulos cu el in anii 90 cu noul lui Mercedes.Cred ca nici Gigi nu mai stie ce e la cat teatru a jucat.Obsrvati cat fum scoate ditamai mertanu?

2 comentarii:

  1. Nu vad cum caracterizarea unei persoane publice bazata pe ce masina conducea in trecut ar putea fi un fapt cat de cat relevant. Pe vremea aceea mertanu era mertan. Cine-avea asa ceva, era cineva.

    Si Becali nu s-a schimbat foarte mult in ultimii ani. A trecut de la Mercedes la Maybach (ceea ce e cam aceeasi chestie) si i-au crescut averile, in rest, nimic. Astia sunt varful stereotipurilor din Romania. Nici nu ma impresioneaza cei ca ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. da asa e.sincer si eu ma devenit "rece" cu cei din jurul meu care sunt gen nea Gigi.e pana la urma o masura de sanatate mintala.relaxare..

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.