miercuri, 28 martie 2012

Admitere facultate fara bac

Ministerul Educatiei a decis printr-un ordin de ministru, sa modifice regulile prin care universitatile din Romania pot incadra studenti pentru programul de licenta (facultate) astfel incat media din cei 4 ani de liceu sa nu mai conteaza.Altfel spus, BAC-ul o sa faca fie criteriul major de departajare la intrarea in facultate.

Deci am formulat frumos rahatul acum sa il comentam.Majoritatea prietenilor/amicilor care ma citesc stiu ca elev in clasa a 12 a.Am venit astazi de la scoala si nu mi-a venit sa cred ce am citit.Personal imi creapa inima de venin si ciuda cand ma gandesc ca 4 ani de liceu am muncit, nu am dormit nopti sa invat la unele materii la care profesorii sunt exigenti ca sa iau nota maxima si acum imi dau seama ca intre colegul meu care vine la scoala de 2-3 ori pe saptamana si mine nu e nicio diferenta.De ce dracu nu spun de dinainte sa ma apuc sa lucrez vara sa fac rost de spaga si in rest sa tintesc nota 5?

P.S:

Mai Funeriu, mai Baba asta nu e mosia mamei dumnitale.Asta e o tara si noi nu suntem sclavi pe plantatie.Sa va ia dracu de securisti,poponari,evrei si curve politice.

Rugati-va sa nu ajungeti pe mainile generatiei noastre.



3 comentarii:

  1. Fiindca spre deosebire de colegul tau care vine din an in pasti la scoala, se presupune ca tu vii la scoala sa inveti, si sa te pregatesti pentru BAC.

    Oricum ar fi, chiar nu vad cum de maie lumea surprinsa. I mean, de fiecare data cand au pus pe cineva nou in functie, a schimbat ceva, ca de : "Ala de dinainte n-a facut bine, si fac eu cum trebuie!". Which is bullshit

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. da asa e.dar e vorba de un principiu si de "linistea" pe care o poate avea un elev.eu cred poate fi o masura buna, dar nu asa aplicata..tu intelegi ca generatia mea a prins prea multe experimente, incepand cu teze unice si acum cu BAC-ul.adica crede-ma ca pe mine ma avantajeaza intr-un anumit fel, dar astea sunt lucruri care nu se fac peste noapte.e greu sa intelegi ce e in sufletul unor colegi, care au fost la olimpiade, care au avut rezultate si pe care ii aud ca au discutii de genu "mi-a zis mama sa nu imi fac mari sperante, e greu sa ma tina la facultate".

    imi pare rau sa o spun, dar si presa igonora total acest subiect.

    p.s:nu am alte argumente si am senzatia ca schimbarile astea ma motiveaza si mai tare sa trag tare pe ultima 100 m.totodata nu suport faptul ca elevii sunt tratati ca niste "robotei".

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.