luni, 13 februarie 2012

Steve Jobs avea dosar la FBI

FBI a dat publicității cele 191 de pagini ale dosarului lui Steve Jobs, co-fondatorul Apple, decedat anul trecut, în octombrie. Documentul conține numeroase informații despre Jobs, inclusiv confirmarea că, în tinerețe, a consumat marijuana și LSD, dar și note legate de amenițările cu bombă, pe care le primise în 1985.

Partea cea mai spectaculoasă a dosarului o constituie însă paginile întregi de note, în care sunt consemnate discuțiile pe care agenții FBI le-au avut cu prieteni, foști prieteni, vecini, angajați sau colegi ai lui Steve Jobs, și în care acesta era descris drept un ins „care distorsiona realitatea și adevărul pentru a-și atinge scopurile”, scrie ziarul ”New York Times”.

Unul dintre agenții FBI a scris o notă conform căreia unul dintre cei chestionați a afirmat că „are dubii legate de caracterul moral al lui Jobs”, caracterizându-l un ”ipocrit”.

Vin eu, alde Gica Contra si zic ca majoritata oamenilor care ajung sus au o "doza de panarama" in ei.Nu mi se pare nimic spectaculos in asta.Normal ca daca ai ramas la stadiul de papusa virgina il plangi pe Steve Jobs de parca ar locui pe scara cu tine.Maretia unui om nu trebuia confundata cu trufia, iar in ceea ce priveste trufia cred ca Steve Jobs a invins-o in discursul tinut la Stanford in 2005.



Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.