sâmbătă, 25 februarie 2012

Cum se poate duce o viata pe apa sambetei

Poate ca subiectul asta nu are absolut nicio legatura cu romania politica cu mass-media si cu tot ce am postat pana acum pe blog.Are legatura insa cu viata si cat de rapid se poate duce ea pe p*la.Imi cer scuze pentru limbajul folosit insa tin sa fiu mai degraba realist.

GSP.ro
| Despre povestea vietii lui Sorin Tănăsie condamnat la 2 ani de inchisoare pentru conducerea sub influenta alcoolului.

Sorin "Pantera" Tănăsie (31 de ani) a fost considerat întotdeauna un boxer talentat, o mare speranţă a boxului românesc. Campion mondial de juniori, medaliat cu bronz la CE de seniori, din 2002, Tănăsie a trecut în 2004 la profesionism. Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, a văzut în el un pugilist capabil să ajungă în topul mondial al categoriei cocoş. Şi-a căpătat supranumele de "Pantera" pentru agilitatea de care dădea dovadă în ring, dar şi pentru că era extrem de fioros cu adversarii. În primele 14 partide a cunoscut 13 victorii, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

A ajuns campion european al categoriei după ce pe 28 septembrie 2007, la Valencia, l-a învins la puncte pe spaniolul Karim Quibir Lopez. Peste doar trei luni însă şi-a pierdut centura de campion, cunoscînd prima ţi ultima sa înfrîngere la profesionism.

[...]

Pe cît de talentat a fost ca boxer, pe atît de capricios a fost ca om Tănăsie. În plus, a fost mereu o persoană certată cu legea.A fost amendat pentru că a creat scandal şi s-a bătut cu jandarmii la un meci al Universităţii Craiova, Tănăsie fiind unul dintre şefii galeriei oltene, apoi i s-a deschis dosar penal în 2007 pentru distrugerea maşinii unui craiovean,dar şi port ilegal de cuţit. Joi după-amiază însă a fost încarcerat pentru că pe numele său exista un mandat de închisoare pe doi ani pentru conducere sub influenţa alcoolului.

GDS.ro | Pantera Tănăsie nu se va mai întoarce în ring


Pe surse am aflat că Pantera Tănăsie a avut noroc mare că a scăpat cu viaţă din scandal şi că totul ar fi fost plănuit dinainte de agresorul său. Surse din penitenciar ne-au spus că scandalul a început de la un telefon mobil pe care boxerul îl avea în celulă şi care la un moment dat i-ar fi dispărut.
„Criminalul jandarmului de la Gorj îl aştepta de mult pe Tănăsie să îi facă felul, pentru că Pantera făcea legea în puşcărie. El a intrat în celulă şi a început să strige:

«Bă, cine mi-a furat telefonul că vă bat pe toţi la rând?». Atunci, criminalul, care este un tip de 120 de kilograme, l-a strigat: «Ieşi bă la interval să te văd», şi avea un cornier în mână, cam de 40 de centimetri lungime şi ca pe deget de gros. L-a lovit pe Tănăsie în moalele capului şi când a căzut jos a tăbărât pe el şi l-a lovit de mai multe ori în umărul drept“, susţin sursele din penitenciar.
Tănăsie a fost salvat în ultima clipă de un coleg de celulă, care a reuşit să îl tragă afară pe sub un pat şi a dat alarma.

Tănăsie a suferit un traumatism grav la cap şi şapte fracturi la braţul drept, având nevoie de mai multe zile de internare la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.