duminică, 1 ianuarie 2012

Un nou summit UE are loc pe 30 ianuarie

Presedintele UE, Herman Van Rompuy, a convocat vitorul summit al Uniunii Europene pe 30 ianuarie, reuniunea urmand sa fie dominata inca o data de criza datoriilor din zona euro, informeaza AFP. "Viitorul nostru summit este programat pe 30 ianuarie", a declarat Herman Van Rompuy intr-o inregistrare video difuzata pe site-ul Consiliului European.


Summitul va fi "informal" si se va desfasura inaintea Consiliului European programat in martie.

Se va discuta despre deciziile luate in octombrie si decembrie, dar si despre probleme precum competitivitatea sau locurile de munca, preciza Van Rompuy saptamana trecuta. "Intr-o perioada de stagnare, de recesiune, este important sa abordam aceste probleme", a subliniat liderul UE.

Informal sau nu, pentru Romania summit-urile astea se pare ca nu mai sunt simple plimbari pana la Bruxelles, urmate apoi de o simpla declaratie de presa.

Sursa:

http://www.euractiv.ro/uniunea-europeana/articles|displayArticle/articleID_23875/Viitorul_summit_UE_va_avea_loc_pe_30_ianuarie.html

3 comentarii:

  1. @im’ writer - Tiparniţele pentru dolar şi euro funcţionează, am dat în bobi, a ieşit cu “încă un bob zăbavă”. Dacă bobii ăştia mi-ar fi spus cum poate evolua euro sau dolar… ehei ce bine ar fi fost :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) banuiesc ca oricum e bine pentru tine.anyway, stii ideea cu speculatiile nu?

    "cum vine asa se duce".pai uitete la reportajul postat cu mafia lemnului.austriectii, au cumparat padure.iti dau seama ce investitie tare poate sa fie asta.e mai tare decat orice euroi,dolar sau coroana.

    personal, daca am timp si chef sa aprofundez domeniul, as incepe un blog pe teme de energie/energie regenerabila/activism.oricum daca nu ai o parere "inside" din orice domeniu, in mare parte iti dai cu parerea doar, nu adugi valoare adaugata.

    plus de asta, blogulurile astea nu au f. multi cititori.al tau are ceva cititori, al meu are mai mult "amici".cred o faci din pasiune la fel ca si mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. iar iti dai seama ca altii au facut o pasiune pentru $$$.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.